Jasno je ko će biti Liverpoolovo prvo pojačanje ovog ljeta - Danas je sa navijačima gledao utakmicu

Englezi tvrde da dolazi u paketu sa novim trenerom

Jasno je ko će biti Liverpoolovo prvo pojačanje ovog ljeta - Danas je sa navijačima gledao utakmicu

Esmer Oštraković

Čovjek koji je radio sjajne stvari sa Feyenoordom u posljednje vrijeme postigao je dogovor sa Liverpoolom i on će na klupi ovog kluba naslijediti Jurgena Kloppa.

On je prošle sezone osvojio titulu u domaćem prvenstvu sa Feyenoordom, a ove sezone osvojili su domaći kup.

Obzirom na jako lošu formu Liverpoola u posljednje vrijeme navijači su već počeli da razmišljaju kako bi se njihova ekipa mogla pojačati za narednu sezonu.

Jasno je da će biti i odlazaka, ali i dolazaka u Liverpoolu, posebno jer će novi trener sigurno htjeti napraviti ekipu po svojoj mjeri.

Napadač Feyenoorda Santiago Gimenez postigao je 21 gol za Feyenoord ove sezone, a obzirom da ima samo 23 godine navodno bi mogoa biti jedan od igrača koji bi sa Slotom mogao put Engleske.

Oglasi

Iako se spominje i ime Quintena Timbera, igrača koji je brat jedne od zvijezda Arsenala, postoji jedan igrač koji je navodno najbliži prelasku u Liverpool.

Radi se o defanzivcu Lutsharelu Geertruidi koji može igrati i kao bek, ali i kao štoper što je naravno sjajno za trenera koji ga ima u svojoj ekipi.

Ovaj defanzivac je u ovoj sezoni postigao šest golova, te je upisao četiri asistencije u domaćem prvenstvu i nalazi se u posljednjih 12 mjeseci ugovora.

On je objavio da je jučer prisustvovao utakmici između West Hama i Liverpoola, a zanimljivo je da je bio na istoj tribini kao i navijači Liverpoola.

Prošlog ljeta ovaj fudbaler bio je povezivan sa prelaskom u Bundesligi, a najveći interes pokazao je Leipzig, međutim dogovora nije bilo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno će Feyenoord za njegove usluge tražiti oko 35 miliona funti, koliko je Arsenal platio za Timbera.

Naravno, uprava Liverpoola će ovu cijenu pokušati smanjiti jer se igrač nalazi u posljednjoj godini svog ugovora.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1713710627
Nema titule narednih 30 godina a dvije su već prošle
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi