Gattuso zaboravio mobitel na stolu, a Pirlo napravio haos: "Gallijaniju je nudio moju sestru"

Slao poruke raznim ljudima

Gattuso zaboravio mobitel na stolu, a Pirlo napravio haos: "Gallijaniju je nudio moju sestru"

E. Čaušević

Gennaro Gattuso i Andrea Pirlo imaju veliko prijateljstvo koje traje već godinama, a veliki dio svojih karijera proveli su igrajući u dresu Milana i reprezentacije Italije.

Gattuso i Pirlo bili su važan dio ekipe Milana u najbolje vrijeme ovog kluba, a nakon što su završili igračke karijere obojica su se posvetili trenerskom poslu.

Pirlo je poznat bio kao dosta povučen fudbaler koji se ne eksponira previše u javnosti, ali Gattuso je jednom prilikom izjavio da je on suprotno drugačiji kada oko njega nema kamera.

Očito je da je Pirlo zadužen bio za dobru atmosferu u svlačionici Milana, te je Gattuso priznao da mu je jednom prilikom "zagorčao život" kada je on zaboravio mobitel u svlačionici nakon jednog treninga Rossonera.

Gattuso je tada priznao da je nakon treninga zaboravio mobitel na stolu jer su imali ručak nakon treninga, a kada je shvatio da mobitel nije kod njega već je bilo jasno.

Pojavio se ponovo u trening centru u Milanellu i ostali igrači počeli su se smijati, a njemu nije jasno. Tek kasnije shvatio je da je Pirlo uzeo njegov mobitel i slao je SMS poruke potpredsjedniku Adrianu Gallianiju i tadašnjem sportskom menadžeru Ariedu Braidi.

Oglasi

"Kada pogledate Pirla vidite lice anđela, ali u stvari on je ku*kin sin i uvijek voli da se šali. Taj čovjek jednostavno ne miruje nikada i uvijek razmišlja kako da se našali na račun saigrača", počeo je Gattuso i nastavio.

"Nakon jednog treninga u Milanellu imali smo ručak, a kada sam krenuo kući zaboravio sam mobitel na stolu. On je uzeo mobitel i slao poruke Gallianiju i Braidi i nudio im je moju sestru. Kada sam došao po mobitel svi su mi se smijali, a ja nisam znao zašto".

"Prvo sam mislio da mi se smiju jer sam zaboravio mobitel i morao sam da se vraćam u Milanello, ali nažalost nije bilo tako. Tek kasnije kada sam gledao poruke vidio sam kakve poruke su otišle Gallianiju i Braidi, a onda sam saznao da ih je slao Pirlo".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gattuso je u dresu Milana igrao čak 13 sezona, a klub je napustio na ljeto 2012. godine. S druge strane Pirlo je sa San Sira otišao godinu ranije u Juventus gdje je nastavio pružati sjajne partije.

Obojica su bili dio Milana koji je jedno vrijeme dominirao u Evropi, te su s reprezentacijom Italije bili na krovu svijeta 2006. godine na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
"Gattuso je tada priznao da je nakon treninga zaboravio mobitel na stolu jer su imali ručak nakon treninga, a kada je shvatio da mobitel nije kod njega već je bilo jasno." Ako moze prevod na bosanski, ovaj odlomak. Ne razumijem.
10 3
Salence
Pirlo je najjača šestica ikad,virtuoz i istina je da je bio glavni za****nt u svlačionici.Ali i to da je Gatusso zbog temperamenta uvijek bio glavna mušterija svima okolo.Ovo s mobitelom je istina,a istina je i da je Ibra utrpao Gatussa u kantu za smeće nakon što mu je ovaj napravio spačku u kabini.Zaprave,pred svima,podigao ga i utrpao u kantu(((Kaladze priča kako je Gennaro na treningu jeo žive puževe golaće za okladu...))).Ko mala dječica....
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi