8

Komentari (8)

SEJFUDIBIKODZE
a sta fali igrat za drugu drzavu,****s pravljenje torova,to je profesija igras tamo gdje ti je bolje,patriotizam je floskula politike da imaju nad kime vladati i za ideale neke glupe tvorevine ginu budale,mi bBosanci smo to najbolje osjetili 100 000 poginulih da bi vladao covic i dodik a i trbrhom za kruhom ,po svijetu,poserem se na svaku drzavu na svijetu ista ****a sve
FudbalskiZnalac
Tako i treba, a ne k'o kod nas pola bošnjaka igra za hrvatsku ili srbiju (Modric, Rakitic, Babic itd)
pero98
Ili kao kod nas pola Hrvata ide igrat za BiH (Spahic, Hrgovic, Mujdza itd)
Kugla
Fudbalskiznalac spusti ti ga pero98
HBSC
Kakve to veze majke ti imaju Modric,Rakitic ili Babic sa Bosnom. Prvi rodjen u Svicarskoj,drugi u Hrvatskoj a treci Babic ako si mislio na Marka Babica isto rodjen u Hrvatskoj (Osijek). Pa šta je onda sa Spahicem,Hrgovicem,Pjanicem itd.itd.
FudbalskiZnalac
Korijeni sinko moji
nakopitam
SVAKA CAST OVOM GOSPODINU. Od danas imate navijaca vise!!!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.