Georgina na ulici nema mira: Pitali su je gdje će igrati Ronaldo, dobili su odgovor!

Partnerica slavnog Portugalca

Georgina na ulici nema mira: Pitali su je gdje će igrati Ronaldo, dobili su odgovor!

A. Čaušević

O Cristanu Ronaldu se dosta piše proteklih dana, posebice otkako je na klupu Juventusa ponovo sjeo Massimiliano Allegri. 

Ronalda povezuju s PSG-om, spominje se i povratak u Manchester United, neki mediji s Apenina tvrde da je već rekao saigračima da odlazi.

O njegovoj budućnosti govorila je i Georgina Rodriguze i to na ulici dok je bila u šetnji s jednom od prijateljica.

Fanovi se nisu uspjeli suzdržati da ne pitaju seksipilnu Španjolku šta će biti s njenim partnerom, a dobili su jasan odgovor.

Na pitanje ostaje li Ronaldo u Juventusu, Georgina se okrenula i s osmijehom na licu poručila da ostaje. Koliko ima istine u tome, pokazat će vrijeme.

Oglasi

Ronaldo je na 133 utakmice zabio 101 gol za juve, u Italiji je kompletirao sve domaće trofeje, ali Lige prvaka zbog koje je doveden još uvijek nema.

Allegri ekipu Juventusa želi graditi oko Paula Dybale, očekuje se dolazak još nekoliko pojačanja, pa se zbog toga i spominje mogući odlazak slavnog Portugalca.

Navodno je i novi trener Rome Jose Mourinho pozvao Cristiana i želio je da čuje kakve su njegov namjere za nastavak karijere te mu predložio dolazak u Romu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Proteklu sezonu CR7 je završio kao najbolji strijelac Serije A sa 29 golova, a od dolaska u Juventus 2018. godine zabio je 101 gol u 133 nastupa.

Mourinho i Ronaldo su jedan period sarađivali u madridskom Realu i Posebni nikad nije krio da svog sunarodnjaka smatra jednim od najboljih fudbalera svih vremena.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mele
Ako ce ga Mourinjo iz svog dzepa placati, mogao bi bas zaigrati, skup im Dzekson sa 7 miliona, kako penalda 30 da plate.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi