Gerrard najveći favorit za klupu Evertona

U igri još Moyes i Fonseca

Gerrard najveći favorit za klupu Evertona

H. Zilić

Carlo Ancelotti novi je trener Real Madrida.

Italijan je prethodne sezone vodio Everton, tako da će tim sa Goodisona u potragu za zamjenom.

Prva želja Karamela je Steven Gerrard legenda gradskog rivala Liverpoola, koji je prošle sezone imao furoznu sezonu sa Rangersima u Škotskoj, gdje ih je odveo do titule, a igrali su i zapaženu ulogu u Evropa ligi.

Pitanje je koliko je Gerrard zainteresovan da preuzme Everton obzirom da su veliki rivali Liverpoola, a među Redsima Steve G. je jedna od najvećih legendi kluba.

Engleski "Metro" donosi vijest da je Gerrard najveći favorit trenutno bez obzira na sve.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored Gerrarda favoriti za klupu Evertona su David Moyes i Paulo Fonseca.

Karamele će morati što prije pronaći zamjenu za Don Carla, a pripreme za novu sezonu trebale bi početi već početkom jula, dok nova sezona Premierhsipa starta sredinom augusta.

Top Komentari

Mele
Legenda crveni pa da ide u plavi Everton, ma daj, glupost
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi