Juventus i Napoli spremaju razmjenu igrača koja će oduševiti navijače Stare dame

Milik ponovo u centru pažnje

Juventus i Napoli spremaju razmjenu igrača koja će oduševiti navijače Stare dame

Endin Čaušević

Poljski napadač Arkadiusz Milik će u januaru gotovo sigurno napustiti Napoli.

Milik ima ugovor do kraja ove sezone i Napoli će učiniti sve da on ne ode besplatno iz kluba. Poljak je ovog ljeta bio na koran od Rome, ali je na kraju propao njegov odlazak na Olimpico.

Međutim, saga oko Milika ponovo počinje, a mediji na Apeninima pišu da se sada nalazi na meti Juventusa. Calciomercato je objavio jutros da su Juventus i Napoli u kontaktu i da dogovaraju razmjenu igrača.

Navodno, Juventus želi da dovede u svoje redove Milika kako bi imali još jednog napadača u konkurenciji pored Alvara Morate. Stara dama nudi zanimljivu razmjenu igrača na koju bi Napoli mogao pristati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, Juventus je Napoliju ponudio Federica Bernardeschija kojem nikako ne ide u posljednje vrijeme. Navodno, u Napoliju vjeruju da bi on bio dobro pojačanje i čini se da bi oba razmjena igrača mogla proći bez problema.

No, od Napolija smo navili na razne ishode i preokrete, te i u ovom slučaju treba sačekati da počne zimski prelazni rok.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

juve10
Da ga se riješiti, makar i Tatara doveli
5 0
muha
Ne znas koji je gori.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi