Gibraltarci 'opkolili' Begovića
Golman bosanskohercegovačke reprezentacije je svoj dio zadaće odradio na pravi način. ležerno odradio. Bio je odlično raspoložen i rado je pozirao sa svima... (Foto: EPA)

Asmire, može li fotografija?

Gibraltarci 'opkolili' Begovića

Kadetski reprezentativci Gibraltara, koji su u srijedu od strane BiH deklasirani s visokih 8:0, oduševili su se danas kada su ugledali Asmira Begovića.

Kako su smješteni na Ilidži baš kao i "A" reprezentacija naše zemlje, mladi igrači s Gibraltara su naletjeli na našeg golmana Asmira Begovića i nisu propustili priliku da se sa njim fotografišu.

Ovaj dio zadaće golman Bournemoutha je ležerno odradio. Bio je odlično raspoložen i rado je pozirao sa svima, a oni koji su izrazili želju dobili su također i autogram.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi