Milošu Gigoviću najveći bosanskohercegovački derbi!

Milošu Gigoviću najveći bosanskohercegovački derbi! · Saznajemo

Adnan Beganović

Miloš Gigović će biti glavni sudija najvećeg boanskohercegovačkog derbija, onog između Sarajeva i Željezničara, saznaje SportSport.ba.

U okviru 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Koševu se sastaju vječiti rivali Sarajevo i Željezničar.

Biće to još jedan praznik fudbala u našoj zemlji, a kako SportSport.ba nezvanično saznaje određene su i sudije koje će dijeliti pravdu na ovom meču.



Tako će glavni sudija susreta biti Miloš Gigović, a njegovi pomoćnici na najvećoj utakmici našeg fudbala biće Senad Ibrišimbegović i Damir Lazić. Četvrti sudija će biti Dragan Petrović.

Duel Veleža i Posušja kojim se otvara 10. kolo sudit će Danijel Perić iz Bijeljine sa pomoćnicima Pericom Maskaljevićem i Bojanom Makarićem, dok će četvrti sudija biti Darko Gedžić.

Irfan Peljto će biti glavni sudija derbija začelja između Zvijezde 09 i Tuzla Cityja, a njegovi pomoćnici će biti Amer Macić i Davor Beljo, dok je četvrti sudija Benjamin Deljković.

Admir Musić će dijeliti pravdu na meču GOŠK - Borac, "mahat" će mu Emir Zahiragić i Davor Maksimović, dok je četvrti sudija Dragan Todić.

Frano Jelić će biti lgavni sudija meča Zrinjski - Sloga Merdian, a nejgovi pomoćnici su Ivo Maglica i Arnel Novalić, dok je četvrti sudija Antoni Bandić.

Duel Širokog Brijega i Igmana sudit će Antonio Tomić sa pomoćnicima Josipom Ćolićem i Aleksandrom Smiljanićem, dok je Ermin Sivac četvrti sudija.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...namjerno se on delegirao,podijelit ce jedno 20 zutih kartona i par crvenih,cisto da i jedne i druge osakati...zapamtite sta sam rekao...
5 0
Taceoni
Giga Uefin sudija oplakahhh??
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi