31

Komentari (31)

rabodimis
Svaka nam cast dokle smo dogurali, papak sa pistaljkom je veca senzacija od oba kluba zajedno.. Hladno ukradose k*rvinih sinovi iz N/FS BiH-a show, jbo sve igrace i sve navijace kad ce u ovo g*vno od sudije svi gledat.. Hvala Policiji, Sudu i Tuzilastvu sto su nam kriminalci zvijezde i sto nam se otvoreno rugaju u lice.. Sute k*rvini sinovi i cekaju nasu pogresnu reakciju pa da se bore fol protiv "huligana"..
Enzo.Fernandez
Kao navijac Zelje razocaran sam ovim potezom saveza. Hoce da uniste derbi, to je jedino sto nam je ostalo. Sve dok se ne u jedinimo u borbi protiv saveza nece nam biti bolje. SAVEZ NAPOLJE!!
hz_033
Vicina kujica gigovic dolazi sa zadatkom da unisti derby a pogorovo da iskartonira Sarajevo pred Borac. Nevjerovatno je cime se sve sluze vico i kompanjoni.
Carmagle
Trebaju igraci sjesti na pocetku utakmice i tako 90 min. Nek gigovic sudi vici onda. A citav stadion da pjeva Jedna si i jedina.
antiTrojkas
SA ZADATKOM!Evo Zelji 3 boda....
Lafac
Nemojte zaboraviti da je pogurao Sarajevo protiv Veleža na Koševu prije par kola....
kurjak
Eto šta znači biti rektalni alpinista Vice Zaljkovića, nagrađen budeš nego šta.
user1676328842
Njegov zadatak je da satare Sarajevo jer poslije Želje igraju Borac- Sarajevo
Suco1946
Cuclaj ga Torpedu jado
user1675926959
Ne može Željo do boda da mu sudi i sam Bašić
zgembo.popuslic
Mogo bi Zeljo izvuci i neki pozitivni rezultat ako ovaj dobije nalog da tako bude :)
user1691306571
Inace Zeljo ima slabe rezultate sa Torpedom pa mu treba sudija. Ne zanosite se.
Lafac
Nemojte zaboraviti da je pogurao Sarajevo protiv Veleža na Koševu prije par kola....
zgembo.popuslic
Poguro ih da bi ih sad mogo osakatit. Navijac sam Zelje al treba objektivno pricat. Daj Boze da nikog ne pogura i nek pobijedi bolji
Taceoni
Giga Uefin sudija oplakahhh??
King_Kenny
...namjerno se on delegirao,podijelit ce jedno 20 zutih kartona i par crvenih,cisto da i jedne i druge osakati...zapamtite sta sam rekao...
E.Car
To i ptice na grani znaju a za sve su krive bosnje u savezu!!! Nek nas hebu bez vazelin kad nas picke predstavljaju!!!
rossoneri83sa
Trebaju i Željo i Sarajevo da traže promjenu sudije
Mirza94
Ode derbi na stranu Želje, jer je Sarajevo previše blizu Borcu, umjesto da Peljto sudi derbi, dali mu da sudi utakmicu Zvijezda Tuzla City ????
zgembo.popuslic
Njemu uvijek neke nebitne utakmice daju da sudi
Lafac
Nemojte zaboraviti da je pogurao Sarajevo protiv Veleža na Koševu prije par kola....
Lafac
Nemojte zaboraviti da je pogurao Sarajevo protiv Veleža na Koševu prije par kola....
E.Car
Ovaj može samo uništiti derbi nikako da će pomoći nekom!!! Unijet će nepotrebnu nervozu pogrešnim odlukama i igrači će skupiti gomilu kartona koje ćemo iskihati i sljedećim utakmicama. Savez se dobro trudi da uništi fudbal u ovoj zemlji jer slike sa derbija idu u svijet a ne sa utakmica Borca!!!
papagaj
Ovo je toliko providno, kako god bude ovaj jad ce uništit navjeci BH derbi tolike godine sudi bošnjak sad se vašao vlah da sudi, Vici i balihama ubsavezu hebem sve redom
user1676370670
Nagrada za dobro sudjenje kada je Borcu natezao.
user1684367022
Ako Borac ne pobjedi, zelji ce se siljiti
Haris19461987
Hahahah znao sam da ce on biti
Samke000
Sve se ovo smisljeno radi..Pogledajte ko sudi Sirokom i Zrinjskom(hrvati),ko Borcu(ne treba ni pisati) a Sarajevu i Zelji se dodjeljuju konstatno iste sudije(srbi)..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.