Gnabry u Londonu zabio četiri gola, pa "oživio" izjavu Tonyja Pulisa iz 2015. godine

Pulisu nije bio dobar

Gnabry u Londonu zabio četiri gola, pa "oživio" izjavu Tonyja Pulisa iz 2015. godine

E. Škorić

Serge Gnabry je postigao četiri gola u pobjedi Bayerna nad Tottenhamom u Londonu.

Bayern je slavio sa rekordnih 7:2 i tako postao prvi klub koji je u evropskim takmičenjima zabio sedam golova u Engleskoj.

Gnabry je oduševio večerašnjim nastupom, a sada internetom kruži izjava nekadašnjeg menadžera WBA Tonyja Pulisa.

Naime, kada je Gnabryja Arsenal posudio u WBA, Pulis nije bio zadovoljan i Gnabry je odigrao samo jedan meč.

"Nije dovoljno dobar za utakmice u Engleskoj", kazao je Pulis 2015. godine, a ni slutio nije da će nekoliko godina kasnije ovaj momak završiti u Bayernu i da će u Londonu zabiti četiri gola Tottenhamu,

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Gnabry je ponikao u Stuttgartu, kao talent stigao u Arsenalovu akademiju, igrao nekoliko godina u Arsenalu ali bez pravih nastupa u prvom timu, onda išao na posudbu kratko u WBA, pa prešao u Werder, a od 2017. je u Bayernu.

Iako je igroa na posudbi u Hoffenhaimu proteklih sezona, čini se da će u budućnosti 24-godišnji krilni igrač biti itekako bitan u redovima njemačkog prvaka.

Top Komentari

mer12
ima ti ko i reci nabij loptu i trci....hahaaaa
5 3
douglasssy
****te, kakav glup clanak. Postoje periodi u treninzima, a zovu se ciklusi. Mnogo stvari se moze samo u jednom ciklusu promijeniti, a odnosi se recimo na poboljsanje fizičkih karakteristika nogometaša. Tako da, stvarno je moguće da u tom trenutku nije valjao ni Sarajevu, a kamoli Arsenalu.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi