Navijači razočarani, traži se odlazak Jakirovića, Dinamo se kratko oglasio
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Sinoć su ponovo razočarali navijače

Navijači razočarani, traži se odlazak Jakirovića, Dinamo se kratko oglasio

S. Mlaćo

Dinamo iz Zagreba je sinoć ponovo razočarao svoje navijače.

Modri su gostovali u komšiluku kod Lokomotive, imali veliku podršku navijača, ali se na kraju morali zadovoljiti samo jednim bodom. Bilo je 2:2, a navijači su nakon meča vrijeđali šefa struke Sergeja Jakirovića.

Jakirović je 'dobio' i plastičnu pivsku flašu, te uvrede, ali nije podnio ostavku. Mnogi su mišljenja da to neće učiniti, te da će ostati trener jer Dinamo baš i nema novca da raskida ugovor te plati novog trenera.

Jakirović ima važeći ugovor, a Dinamo se sada oglasio. Žele da zbiju redove i krenu sa dobrim rezultatima, no pitanje je koliko je to moguće.

"Skupit glave i već ovaj tjedan loviti nove pobjede! Ajmo Dinamo", napisali su iz redova Dinama.

Oglasi

Skupit glave i već ovaj tjedan loviti nove pobjede! Ajmo Dinamo 💪🏻💙 📸 Marko Lukunić/Pixsell

Posted by GNK Dinamo Zagreb on Sunday, February 11, 2024

Da li to znači da će Jakirović ponovo 'preživjeti', ostaje da se vidi, no sve djeluje da će tako biti.

Dinamo trenutno zaostaje tri boda za Rijekom, te bod za Hajdukom, ali navedena dva tima danas igraju svoje utakmice ovog kola HNL-.a

Dinamo nakon toga ima i utakmicu manje, jasno je da ništa nije gotovo u borbi za prvaka, ali Modri su sinoć prokockali novu šansu. Nedavno su od Lokomotive poraženi 3:0 na Maksimiru.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

U četvrtak ih očekuje meč Konferencijske lige, a rival je španski Betis. Betis je u španskoj Primeri na sjajnom šestom mjestu te je sigurno favorit u navedenom meču.

Jasno je svima da Dinamo nema snagu kao ranijih sezona, a eventualni poraz vjerovatno bi donio i posljednji udarac za Jakirovića te trenersku promjenu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ukazat ce se Gospa iz Medjugorja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi