Dobro je pa ne prave prezervative: Pojavila se fotografija zbog koje svima u Dinamu pada mrak na oči
FOto: Ranko Suvar/Cropix

Neslavna reklama

Dobro je pa ne prave prezervative: Pojavila se fotografija zbog koje svima u Dinamu pada mrak na oči

Admin Čaušević

Dinamo iz Zagreba je za sljedeće ljeto najavio novu eru, a ako se po jutru poznaje dan situacija nije obećavajuća pogotovo nakon fotogafije koja se pojavila na društvenim mrežama.

Kao najuspješniji fudbalski kolektiv na međunardonoj sceni kada je u pitanju Hrvatska, ali i region Dinamo je mamac za sponzore uključujući i proizvođače sportske opreme.

Nakon što je posljednjih šest godina bio vjeran Adidasu, Dinamo je odlučio da od sljedećeg ljeta tehnički sponzo zagrebačkog kluba bude britanka kompancija Castore.

Castore je relativno neiskusan partner u fudbalskom svijetu pošto je osnovan 2015. godine, ali se poprilično brzo probija pošto je sponzor brojnim slavnim klubovima.

Ovih dana se na društvenim mrežama pojavila fotografija koja izaziva određene sumnje u kvalitete Castoreovih dresova.

Oglasi

Naime, problemi sa prelakim pucanjem dresova postaju ozbiljan problem pošto se to već nekoliko puta desilo sa opremom Newcastle Uniteda, Feyenoorda te još nekih klubova.

Sigurno svima u Dinamu neće biti drago vidjeti za ovu fotografiju, a neki će u šali reći da je dobro da Catore ne proizvodi prezervative.

Dresovi Castorea se ove sezone nisu pokazali kao vrhunski

Nekim je u sjećanju ostala scena sa Eura 2016. godine kada su reprezentaciji Švicarske olako pucali Pumini dresovi kada je nastala i čuvena izjava Xherdana Shaqirija.

"Sva sreća da Puma ne proizvodi kondome", kazao je Shakri nakon utakmice Francuska - Švicarska kada je popucalo čak šest dresova švicarskim igračima.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Inače, jedan od glavnih razloga zašto su se u Dinamu odlučili za Castore je činjenica da će hrvatski velikan imati slobodu u dizajnu dresove, te ostale opreme.

Do sada je Adidas bio taj koji je imao glavnu riječ kada je u pitanju izgled dresova Modrih, ali dolaskom britanske kompanije to će se promijeniti.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Marro
Da je barem stari Čauš to koristio da ne čitamo idiotluke
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi