Neobična scena na terenu Maksimira - Drugog izbora u Dinamu nisu imali pred utakmice odluke
Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Spremaju teren

Neobična scena na terenu Maksimira - Drugog izbora u Dinamu nisu imali pred utakmice odluke

Midhat Šljivak

Zagrebački Dinamo u narednih nekoliko dana igra dvije vrlo važne utakmice. U četvrtak će dočekati Ballkani u Konferencijskoj ligi, a zatim na Maksimir stiže Hajduk. Pred ove utakmice Dinamo pokušava maksimalno sačuvati teren od kiše, pa su organizatori postavili i cerade na travnjak.

Pred Dinamom su u naredna četiri dana dvije izuzetno važne utakmice. Na Maksimiru će u četvrtak dočekati kosovski Ballkani, a zatim u nedjelju splitski Hajduk.

Kiša organizatorima utakmice u Zagrebu pravi ozbiljne probleme. Ona neprestano pada, pa je i stanje travnjaka lošije nego inače.

Ljudi koji vode brigu o terenu zbog toga su se odlučili na neobičan potez kako bi sačuvali travnjak. Postavili su cerade u oba kaznena prostora.

Na taj način se želi spriječiti nastanak blata u golmanskom prostoru. Travnjak će se sačuvati koliko-toliko za utakmice koje bi mogle odrediti sezonu Dinama.

Oglasi

Cerade postavljene na terenu Maksimira (Foto: index.hr)

Modrima protiv Ballkanija treba samo bod za prolazak dalje i hrvatski šampion je jako blizu plasmana u nokaut fazu takmičenja Konferencijske lige.

Sergej Jakirović najavljuje pobjedu

Trener Dinama Sergej Jakirović u meču s Ballkanijem neće kalkulisati. Ići će na pobjedu.

"Važna utakmica, ključna za naš cilj, a to je prezimljavanje u Evropi. Očekujem da budemo maksimalno ozbiljni i taktički disciplinirani. Znamo da nam paše i remi, ali ne može se igrati na remi. Idemo na pobjedu", rekao je Jakirović.

Dinamo nema previše problema s povredama. Zagorac se vraća na gol, a spreman je i Baturina.

"Nema samo Drmića, a svi ostali su, za divno čudo, na dispoziciji. Branit će Zagorac, Baturina se oporavio od viroze", riječi su trenera Dinama.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Jakirović najavljuje 'pun gas' od samog početka. Ne želi igrati na bod.

"Krećemo punim gasom odmah. Nećemo čekati i kalkulirati, to nema smisla jer igramo doma. Želimo što prije zabiti gol", poruka je Sergeja Jakirovića pred meč.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi