Grk im nije bio sretne ruke: Predstavnici PAOK-a shvatili da igraju s Dinamom, izrazi lica sve rekli

Znaju koga su Modri sinoć izbacili

Grk im nije bio sretne ruke: Predstavnici PAOK-a shvatili da igraju s Dinamom, izrazi lica sve rekli

E. Čaušević

U Nyonu je održan danas žrijeb parova osmine finala Konfernecijske lige i gledat ćemo, između ostalih, okršaj Dinamo Zagreb - PAOK. Bivši grčki igrač Kostas Katsouranis nije donio sreću ekipi iz svoje zemlje, a kada su vidjeli da će igrati protiv Dinama reakcija na njihovim licima sve je rekla.

Nakon žrijeba Evropske održan je i žrijeb osmine finala Konferencijske lige, ali ni on nam nije donio neke uzbudljive mečeve.

No, ono što je sigurno jeste da u Dinamu mogu na kraju biti zadovoljni žrijebom i činjenicom da su za protivnika u osmini finala ovog takmičenja dobili grčki PAOK.

Modri su izbacivanjem Betisa pokazali da su sposobni na velike rezultate i sigurno je da u dvomeču protiv PAOK-a imaju svoje šanse da naprave novi sjajan iskorak i odu do četvrtfinala Konferencijske lige.

Predstavnici Dinama su s osmijehom ispratili kada je Katsouranis njih izvukao, te se dobro raspoloženje nije mijenjalo nakon što je Grk izvukao PAOK.

Oglasi

No, s druge strane predstavnici grčkog kluba nisu bili toliko sretni i zadovoljni kada je Katsouranis izvukao njihov tim jer im je jasno da Dinamo uopšte nije lagan protivnik.

Predstavnici PAOK-a su bili itekako ozbiljni kada je njihov tim izvučen, a ta reakcija najbolje pokazuje da neće potcijenjvati Dinamo i da su svjesni da su dobili nezgodnu ekipu s kojom će se boriti za četvrtfinale.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Reakciju predstavnika grčkog kluba kada su saznali da će igrati dvomeč s Dinamom možete POGLEDATI OVDJE.

Inače, prva utakmica će se igrati na Maksimiru 7. marta, dok je revanš meč na rasporedu sedam dana kasnije u Grčkoj.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi