Bugojanac oduševio Maksimir kada je sudija svirao kraj, Petar Sučić pokazao svoje pravo lice

Kamera je sve to snimila

Bugojanac oduševio Maksimir kada je sudija svirao kraj, Petar Sučić pokazao svoje pravo lice

Endin Čaušević

Dinamo je jučer u Zagrebu pobijedio Istru sa 4:1 u okviru 29. kola SuperSport HNL-a i zadržao je korak za Rijekom u borbi za odbranu titule prvaka Hrvatske. Nakon meča u centru pažnje našao se Bugojanac Petar Sučić jer je napravio potez koji je oduševio tamošnju javnost.

Modri se nalaze u odličnoj seriji rezultata, te su jučer na Maksimiru imali sjajnu podršku nakon što su u svega pet dana dva puta slavili na Poljudu protiv najvećeg rivala Hajduka.

Navijači Dinama došli su na Maksimir jučer u velikom broju kako bi nagradili svoj tim za pobjede protiv Hajduka, te su im bili velika podrška u okršaju protiv Istre.

Dinamo je do vodstva protiv Istre stigao već u trećoj minuti kada je Sučić asistirao Vidoviću koji trese mrežu Istre za 1:0 i veliko slavlje navijača zagrebačkog kluba.

No, Istra se nije predavala i u 37. minuti utakmice vratila se u meč golom Fileta za 1:1. Dinamo to nije previše potreslo jer je domaći tim u samom finišu prvog dijela došao do 2:1, a pogodak je postigao Brodić.

Oglasi

Isti igrač bio je u centru pažnje i u 58. minuti kada je nakon asistencije Petkovića ponovo pogodio mrežu Istre i to je bilo 3:1 za Dinamo.

Konačan rezultat u jučerašnjem meču postavio je Špikić samo tri minute kasnije golom za 4:1. Asistenciju kod gola defanzivca Dinama upisao je Baturina.

Ipak, u centru pažnje nakon što je sudija označio kraj utakmice našao se nesuđeni bh. reprezentativac Petar Sučić.

Rođeni Bugojanac je odlučio nakon utakmice da ode do tribine gdje je bio dječak koji je imao transparent "Sučić obećao si mi dres". Sučić je vidio tog dječaka i kada je utakmice završena ispunio je obećanje.

Oglasi

Mladi veznjak Dinama popeo se na tribinu gdje je bio ovaj dječak s porodicom i poklonio mu je dres, te je dobio ovacije s tribina zbog sjajnog poteza.

Podsjećamo, Sučić je nedavno bio u centru pažnje javnosti nakon odluke da u budućnosti neće igrati za Bosnu i Hercegovinu već za Hrvatsku iako je prošao sve mlađe kategorije naše reprezentacija.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Pored toga našao se i na meti kritika u rodnom Bugojnu zbog nesmotrene izjave koju je dao za RTL kada je izjavio da se u tom bh. gradu dok je on odrastao mogao kupiti samo dres Luke Modrića, ali su ga mnogi odmah demantovali.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enko
Rođeni livnjak zivio u bugojnu,kao i da nije.
1 0
fare87
*****asi prestanite vise o smecu pisati
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti