Očitovao se i NFSBiH: Danas Džeko, sutra Lulić i Pjanić!

Povratak iz Rima u ponedjeljak

Očitovao se i NFSBiH: Danas Džeko, sutra Lulić i Pjanić!

A. Čaušević

Četveročlana delegacija NFSBiH ovaj vikend provodi u glavnom gradu Italije, Rimu. 


Delegacija N/FS BiH na čelu sa predsjednikom Elvedinom Begićem, selektorom Dušanom Bajevićem, savjetnikom Izvršnog odbora Zvjezdanom Misimovićem i izvršnim direktorom za sport Elmirom Pilavom u Rimu održala sastanak sa kapitenom naše "A" reprezentacije, Edinom Džekom.

Iz krovne kuće bh. fudbala saopšteno je kazgovarano je o pripremama za predstojeće utakmice baraža koje se igraju u Zenici.

Akcenat je stavljen na prvu utakmicu protiv Sjeverne Irske koja je na rasporedu 26. marta, logističkim aktivnostima i stručnoj analizi protivnika.

Delegacija je večeras na Olimpicu gledala minimalnu pobjedu Lazija nad Napolijem, a sutra će uslijediti sastanci sa Miralemom Pjanićem i Senadom Lulićem.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Iako nije precizirano da se naslutiti da će glavna tema sastanka sa Lulićem biti njegov povrataka u reprezentaciju BiH.

Iz NFSBiH su naveli kako će posjeta biti okončana utakmicom Roma - Juve te da se delegacija iz Rima vraća u ponedjeljak.

Top Komentari

Rajvosa2019
Sutra ce biti Senade dobro dosao nazad u repku a.b.d moze nam pomoci u Barazu sa svojim iskustvom + brzinom + borbenost. A nebi bilo lose i otici porazgovarati sa Vedatorom , da imamo stari tandem u napadu Dzeko - Vedator
4 0
DanGraf
Miske pripazi na Princa. Star je insan, senilan, sjest ce u pogresan avion.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi