Godine su samo broj: Quagliarella u Sampdoriji do 38. godine

Fabio je kao vino

Godine su samo broj: Quagliarella u Sampdoriji do 38. godine

Za bivšeg italijanskog reprezentativca Fabija Quagliarellu godine su samo broj.

Quagliarella u dresu Sampdorije proživljava novu mladost. Prošle sezone sa 36 godina na plećima je bio najbolji strijelac Serie A, a od odlaska u mirovinu neće biti ništa ni sljedećeg ljeta.

Godine su samo broj kada je kvalitet u pitanju, a vodeći se s tom logikom, Massimo Ferrero je iskusnom napadaču danas dao novi ugovor do ljeta 2021. godine. Quagliarella će tako za klub iz Genove igrati do svoje 38. godine.

Vijest o produženju saradnje objavila je i zvanična stranica Sampdorije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iskusni napadač je trenutno na 20. mjestu liste vječnih strijelaca Serie A, a vrijedi podsjetiti da je pored Sampdorije kroz karijeru još igrao za Udinese, Napoli, Juventus, Torino, Ascoli...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi