Kad se na teren vraća Gojko Cimirot?

Propušta sutrašnji meč

Kad se na teren vraća Gojko Cimirot?

E. Škorić

Bosanskohercegovački reprezentativac Gojko Cimirot još uvijek je van stroja.

Cimirot je zbog povrede propustio utakmicu reprezentacije BiH protiv Ukrajine u Lvivu, pošto je magnetnom rezonancom utvrđeno djelimično napuknuće mišića stražnje lože potkoljenice.

Iako je igrao u veznom redu Zmajeva protiv Kazahstana u 2:0 pobjedi, remi s Ukrajinom je propustio, a neće igrati ni ovog vikenda za Standard, objavio je klub iz Belgije.

Standard sutra gostuje Cercle Brugge, a Cimirot kao i Merveille Bokadi i Konstantinos Laifis neće biti na raspolaganju svom treneru.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Cimirot je već trenirao s otatkom ekipe, ali ovaj meč dolazi malo ranije, pa nije još uvijek stoposto spreman", poručeno je iz Standarda.

Ipak, ono što je nama najvažnije, on bi trebao da bude potpuno zdrav i spreman za mečeve kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u novembru protiv Ukrajine i Finske u Zenici, kada ćemo imati priliku da izborimo baraž.

Top Komentari

Bosnaa
Ako ne moze Cimirot zasigurno da moze Amer Hiros momak igra i vise nego korektno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi