Odbrambeni igrači Rome kao amateri na terenu: Dia pogodio za novi šok u Rimu

Gosti ponovo vode

Odbrambeni igrači Rome kao amateri na terenu: Dia pogodio za novi šok u Rimu

E. Oštraković

U toku je utakmica 36. kola Serie A između Rome i Salernitane, a na veliko iznenađenje svih gosti imaju prednost od 2:1.

Naravno, Roma je bila apsolutni favorit na ovom susretu, ali igraju jako loše, a do kraja je ostalo malo više od pola sata igre.

Naime, gosti su u 12. minuti došli do vodstva. Coulibaly je upisao asistenciju, a gol za vodstvo Salernitane postigao je Candreva.

Do kraja prvog poluvremena Roma je uspjela izjednačiti, ali je gol koji je postigao Roger Ibanez poništen zbog igranja rukom.

Na samom startu drugog poluvremena Mourinho je napravio trostruku izmjenu, a Roma je već u 47. minuti stigla do poravnanja.

Nakon udarca Pellegrinija gostujući golman je odbio loptu, a El Shaarawy se našao na pravom mjestu i pogodio za poravnanje.

Nije dugo bilo neriješeno. Dia je u 54. minuti postigao gol za novo vodstvo Salernitane, ali nakon katastrofalne reakcije odbrane Rome.

Nevjerovatno je da ekipa Rome odigra ovako loše u odbrani, posebno ako znamo da je Mourinho pefekcionista kada su te stvari u pitanju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gol za 2:1 možete pogledati OVDJE.

Ostaje da vidimo može li se Roma vratiti do kraja utakmice i ostvariti pobjedu ili uzeti barem bod ili će se gosti radovati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi