Golijada na terenima prvoligaša Srbije

Jelen Super liga, deveto kolo

Golijada na terenima prvoligaša Srbije

S. Bošković

Na šest utakmica Jelen Super Lige palo je 20 pogodaka, a najviše su raspucani bili igrači Rada i Spartaka.

Borac je sa sigurnih 3:0 savladao ekipu Novog Pazara. Miletić je doveo domaći tim u vodstvo polovinom prvog dijela. Na početku drugog poluvremena teren zbog drugog žutog kartona napušta Protić, a nakon toga u Vujaklija i Jevtović rješavaju utakmicu.

Jagodina je sa 0:2 bila bolja od OFK Beograda pogocima Popovića i Kyeremeha, a identičnim rezultatom je Javor savladao ekipu Voždovca. Utakmicu su riješili Eliomara u 50. minuti igre i Dražić 20 minuta prije kraja susreta.

Šest golova je viđeno na utakmici Rada i Spartaka Subotice. Završilo je 3:3. Poveli su domaćini preko Arsenijevića u 10. minuti, a onda su Makarić, Kovačević i Milić kreirali preokret gostiju. Arsenijević je smanjio na 3:2 pogotkom sa bijele tačke, a zasluženi bod domaćinu donio je Nenadović dvije minute prije kraja meča.

Vojvodina je protiv Metalca slavila sa 3:2, no sve je bilo već riješeno nakon 45 minuta kad je semafor na stadionu Karađorđe pokazivao velikih 3:0. Ipak, gosti su izvukli fer poraz, unatoč igraču manje, no više od toga nisu mogli.

Radnički Niš i Mladost odigrali su miroljubljivih 1:1. Poveli su gosti nakon sat vremena igre preko Jovanovića, a bod u Nišu je sačuvao Lakić - Pešić u 89. minutu igre.

Crvena Zvezda je na vrhu, a slijede Javor, Vojvodina i Partizan. Surdulica, Jagodina i OFK Beograd nalaze se na dnu ljestvice sa po šest bodova.

Jelen Super Liga, deveto kolo:

Borac - Novi Pazar 3:0 (Miletić 24', Vujaklija 53', Jevtović 54')

OFK Beograd - Jagodina 0:2 (Popović 34', Kyeremeh 58')

Voždovac - Javor 0:2 (Eliomar 50', Dražić 71')

Rad - Spartak Subotica 3:3 (Arsenijević 10', 57', Nenadović 88', Makarić 24', Kovačević 40', Milić 50')

Vojvodina - Metalac 3:2 (Ožegović 15', Ivanić 20', Vukčević 41', Merdović 47', Sedlar 78')

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Radnički Niš - Mladost 1:1 (Lakić - Pešić 89', Jovanović 61')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti