Golovi i asistencije ne prolaze neopaženo, Rade Krunić na zimu mijenja sredinu?
Nekadašnji fudbaler Sutjeske iz Foče je prošle sezone sjajnim igrama u Seriji B pomogao svom Empoliju da se vrati u elitu, a i u Seriji A je nastavio sa odličnim predstavama...

Da li će 10 miliona eura biti dovoljno za njegov transfer

Golovi i asistencije ne prolaze neopaženo, Rade Krunić na zimu mijenja sredinu?

Bh. reprezentativac Rade Krunić je proteklog vikenda odigrao odličnu utakmicu za svoj Empoli, protiv SPAL-a.

Krunić je upisao odličnu asistenciju i postigao još bolji gol u remiju sa SPAL-om i odmah su se u italijanskim medijima pojavile nove špekukulacije o njegovom potencijalnom transferu.

U posljednje vrijeme se ponovo špekuliše da je Krunić na radaru Napolija, a navodno je sada i Sampdoria obnovila interes za sjajnog bh. veznjaka.

Proteklog ljeta su navodno Sampdoria i Torino pokušavali realizovati Krunićev transfer iz Empolija, ali nisu uspjeli. Ipak, Sportal.it saopštava kako je trener Sampdorije Marco Giampaolo impresioniran bh. veznjakom, te ga želi u svom timu već u januaru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Empoli je prošlog ljeta tražio minimalno osam miliona eura za Krunićev potpis, a navodno je sportski direktor Sampdorije Carlo Osti sada spreman ponuditi 10 miliona eura za bh. reprezentativca, pa ne bi čudilo da nekadašnji fudbaler Sutjeske iz Foče uskoro promijeni sredinu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi