24

Komentari (24)

BlueBoys
SARBIT DUTCH POGLAVICA NE PRATI VISE NASU LIGU...BAHAHAHHAA
Husrefbeg22
Mislim osobno da u situaciji kakva jeste trener je najmanje kriv. Jer treba izmisljati igrace na pozicijama koje su vecinom nepokrivene i suplje. Uprava je morala jos zimus a kamoli prije ove utakmice dovesti adekvatna pojacanja poslije silnih odlazaka. Velkoski koji igra katastrofalno i koji je monopolizirao izvodenje jedanaesteraca je iizbacio Sarajevo iz Evrope. Katastrofa. Valjda ce pametne glave u Upravi nesto pametno zakljuciti poslije ove katastrofe. Daj boze da nas ni Tuzla ne pobijedi u ponedjeljak. Kada su sa svima raskinuli ugovor mogli su i sa Velkoskim.
user1604155860
Ni Zeljo ni Sarajevo ove sezone nece uzeti nista jer im je kvalitet nula jedino mozda nesto vrijedi Velez ali je i to veoma slabo jadi bijeda od lige.
dinass
E moja prevaro koliko ces ti jos para zaraditi na magli
Zmaj19
****s budale i tko ovo gleda i prati...
user1571956549
Kome smeta jako sarajevo.???? Pihhh ahahahahahahhahahaha
Sasa86
Kako ste ovo prodali svaka vam cast.treba vratiti pare tamo u aziju .
Lukamarinsek
Uprava je kriva za sve, igraci nisu nista krivi, lazu vec 20 dana igrace da ce im dati plate. Ljudi 6 mjeseci nisu dobili marke, za jedan klub kao sto je Sarajevo to je nedopustivo.
Uranija
Neka onda igrači kažu navijačima da neće bez plate igraju, primili su oni ogromne novce prije ovog zastoja u platama, a i svakako su od februara pokazali da ovi trenutno NEMAJU KVALITETE bez Rahmanović i Tatara! Jedina dva igrača trenutno u klubu su Djokanović i Fanimo, sve ostalo je sramota, neko manje a neko više kao što su Velkoskoi, Pidro i još nekoliko njih
Lukamarinsek
Slazem se, tu sad da dodje Ronaldo nece biti prevaga nikakva, kvalitet je 0. Atmosfera je 0.
selver79
Covjek izjavom da do znanja sta je trenutno i ako se ne promjeni donji do dna amaterizam na djelo izlazi od strane uprave
Adohordas
Covjek hoce reci da nema kvaliteta u Sarajevu i to je to,gura mladje jer nema koga a i ranije je rekao da su iz uorave trazili da se guraju mladji(vjerovatno zbog prodaje).
starigrad
Ovo večeras je kad pogledaš istini u oči. Predstojeću sezonu treba praviti tim u hodu i forsirati mlade igrače. Sa takvim odnosom doći će i rezultati. Sabura i strpljenja će trebati. To je sad naša realnost. Al Sarajevo je Sarajevo, biće sve dobro na kraju. ABD
TNT75
Nakon ovakve blamaze, iz moralnih razloga se podnose neopozive ostavke od komplet uprave pa do portira u klubu. Sta se tu ima vise pricati ili obecavati, jednostavno klub trenutno postoji samo da se ne ugasi a trenutni rezultati i realna ocekivanja su ispod prosjeka ...u rangu Famos Hrasnice... Hajmo moralne ostavke i mars iz kluba, Uprava i svi igraci osim juniora...hajmo Krste, Pidro, Susicu, Hebibovicu, Ahmetovicu...napolje !!!
Sanin_Mostar
Sta ti je portir kriv xD
Mackintosh
Ja sam prije 10 dana reko da ce Sarajevo ispast od Mlijeka i Oraha, da ce ovog Sablica ubrzo sutnut sa klupe i da ce u lavor doc neki Ping Pong iz Malezije da se vjezba. Evo danas su doveli "kontrolora" iz Malezije, naglas su razglasili. Oko Torpeda se odigrava velika muljaza. Dotle ce navijacke ovce krivit Zelju, Borca, Vicu, Gigovica, savez, vrijedjat sve druge klubove (osim mostarske filijale), sve isti tor. Skupina slijepaca, mitomana koji sve druge krive i sami sebe lazu. Upamtite da ce Zeljo sa Tomom Ivkovicem bit daleko ozbiljnija ekipa ove sezone od ovog malezijskog cirkusa u kojem se samo jos prljave azijske pare peru.
Uranija
Seljo će titulu ove godine da uzme, slobodno to kaži mitomane šta se stidiš
user1603303812
Ajax11
Amidza i ovaj iz Amerike: hajmo jasne cifre koje ce se uliziti u ekipu! Nema više prodaje magle u šutiti na sva ova dešavanja! Navijaci hocel da znaju koje cifre se od investora ulazu u ekipu i ko sa igarcima radi pregovore!
Uranija
Znao si u kakvu atmosferu dolaziš i kakva je situacija u klubu, nemoj da se praviš lud “treneru”
Matija Matko
I sta kazes ti murinjo. Sta mislis da je tebe uveo umjesto krleta. Ocekivali bi het trik?
Uranija
Matija sine ti bi bio bolje riješenje u napadu, nekako se vidi da si pametan sine
nedoni46
Je.o vam ovaj golman mater
nightcry
Reprezentativac !?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.