GOŠK dobija novog trenera i prva pojačanja

Gabeljani uskoro kreću sa pripremama

GOŠK dobija novog trenera i prva pojačanja

Samir Mlaćo

Iako su vrlo često kroz prvi dio sezone igrali toplo-hladno nogometaši Goška nakon 15 odigranih kola ostali su u borbi za prvo mjesto i plasman u Premijer ligu.

Za SportSport.ba čelni čovjek tima iz Gabele Lujo Ilić potvrdio da će ovaj tim u narednim danima dobiti novog šefa stručnog štaba, te 4-5 pojačanja s kojima će se uključiti u ravnopravnu borbu za prvo mjesto u Prvoj ligi Federacije. 

Prije par dana potvrđeno je da će prvi strijelac Gabeljana Mirsad Ramić i vezista Nedim Mekić ostati vjerni ovom klubu i u drugom dijelu sezone. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U sklopu priprema za drugi dio sezone GOŠk će nastupati na 27. Memorijalnom turniru Andrija Anković u Gabeli, a u prvom kolu nastavka sezone u goste će fenjerašu Novom Travniku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi