8

Komentari (8)

mido1921
Klubovi porodice Dodik su Borac i Igokea, za ostale nema para.
Hellas
Cim su oni skupili 2.5 miliona maraka duga poreskoj nisu ni planirali to vracati. Gasi klub i pravi novi svejedno je u fudbalu bitno samo sad i u ovom momentu.
user1652626453
Ko vam **** mater i nek ste ispali bolji tereni u trecoj ligi, kad ste bili top 5 na tabeli i igrali evropu najvise vas je 1000 ljudi gledalo. ****s takav klub kad tuzla city ima vecu podrsku za 5 godina postojanja.
Kiss
Lijepo izneseš sva imena javno ko je krao i nek raja zna a ne ovako da neko sluti ko jest s ko nije krao,jednom za sva vremena a nije mi vas žao jer ste svi bili uz Borac a sad druga priča
antikomunist
Tako je to u diktaturi goroj od one u Sjevernoj Koreji.. U genocitetu niko ne smije da pisne i nemaju muda ustati protiv tiranina! A svi znamo da je on najvece zlo iza Covica u Evropu.......
user1644415954
Svi ste stali uz taj borac,a sad se žalite.
HarisADP
Ajax11
Pitaj Vicu i njegovog burazera Bogoljuba što nije blokiran račun Borca ,mozda dobiješ odgovor
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti