Grčki selektor optimista: Vjerujem da ćemo se plasirati na Euro

Anastasiadis ne mari za imena protivnika

Grčki selektor optimista: Vjerujem da ćemo se plasirati na Euro

Grčki selektor Angelos Anastasiadis prokomentarisao je kvalifikacionu Grupu J za Evropsko prvenstvo, u kojoj se njegova selekcija nalazi sa Italijom, BiH, Armenijom, Finskom i Lihtenštajnom.

Prema riječima novoizabranog selektora Grčke, ova selekcija ima sasvim dobre i realne šanse da završi među dvije najbolje ekipe i plasira se na Evropsko prvenstvo.

"Nema laganih i teških protivnika. Vjerujem da ćemo se plasirati na Evropsko prvenstvo i dat ćemo sve od sebe da to i ostvarimo. Nakon loših igara u Ligi nacija, to definitivno dugujemo našim navijačima", rekao je Anastasiadis, te dodao:

"Imam veliko povjerenje u ove momke. Da nije tako, ne bih ni bio ovdje. Nadam se da ćemo imati sreće sa povredama i da ćemo se plasirati na Euro".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjetimo, 62-godišnji Angelos Anastasiadis je za selektora izabran početkom prošlog mjeseca, a ekipu je preuzeo od Michaela Skibbea.

Top Komentari

Mr.Balboa
I ja sam vjerovao da ce BiH biti u Rusiji 2018 pa nije,zato samo ti vjeruj idalje,jer po tvom ispada kao da ste vi najaci u grupi cccc!!!
29 1
Chupy
1.Italija 2.BiH 3.Ipak Grcka 4.Finska itd
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti