Grčka drastično oslabljena u duelu sa BiH

Mnogo suspendovanih fudbalera

Grčka drastično oslabljena u duelu sa BiH

Reprezentacija Grčke je večeras remizirala u Briselu, gdje je odigrala 1:1 protiv favorizovane Belgije u 5. kolu grupe H.

Grci će ipak skupo platiti večerašnji bod, s obzirom da su ostali bez trojice igrača koji će sigurno propustiti utakmicu protiv naše reprezentacije koja se igra za dva mjeseca.

Michael Skibbe na utakmici sa Zmajevima neće moći računati Samarisa, koji je dobio žuti karton, kao ni na Tachtsidisa koji je večeras u 65. minuti dobio crveni karton. Osim njih dvojice, na toj utakmici neće biti ni Tzavellasa, koji je večeras isključen u petoj minuti sudijske nadoknade.

Vrijedi istaći da su sva trojica standardni reprezentativci Grčke i veoma važni članovi ove selekcije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Utakmica BiH - Grčka igra se 9. juna na Bilinom polju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi