Grobarima ništa nije sveto: Danas su pokazali koliko daleko su spremni ići!

Uništena loža stadiona u Humskoj

Grobarima ništa nije sveto: Danas su pokazali koliko daleko su spremni ići!

Admin Čaušević

Ratu između navjernijih navijača Partizana, popularnih Grobara, i klupske uprave beogradskog velikana se ne nazire kraj pogotovo nakon današnjih dešavanja u Humskoj.

Nekoliko sati pred domaću utakmicu Partizana protiv Radnika iz Surdulice uništena je loža stadiona u Humskoj. Sve to je djelo Grobara.

Već mjesecima su Grobari su kivni na aktuelnog predsjednika Miloša Vazuru i njegove najbliže saradnike i njihovi prosteti ne jenjavaju.

Na domaćim utakmicama odavno ne pružaju poruku, a sada su otišli toliko daleko da im ni stadion voljenog kluba nije svet i da su ga spremni uništiti.

Grobari su upali na stadion te izrazeli sve stolice u svećanoj loži, kao i ispisali jasne poruke: "Uprava napolje!".

"Nećete sjediti tamo gdje ste pošli, u našoj kući niste dobrdošli", napisali su Grobari u objavi fotografija na Instagramu.

Oglasi

Inače, uprave Partizana nema na utakmicama već neko vrijeme, tačnije od početka sezone, a nakon današnjih poruka sigurno će dobro birati tajming kada će se ponovo pojaviti.

Navjerniji navijači Partizana su nedavno organizovali i veliki protest u Beogradu, međutim isti za sada nije uradio plodom pošto se stvari ne mijenjaju.

U slučaju da pobijede Radnik beogradski Crno-beli imaju priliku da na tabeli preteknu svog najvećeg rivala Crvenu zvezdu koja je u subotu poražena od Čukaričkog.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Partizan u uvodnih pet kola nove sezone ima učinak od četiri pobjede i jednog remija, uz to zaostaje i dva meča za Zvezdom.

Iako su rezultatu domaćem prvenstvu zadovoljavajući, Grobari ne dozvoljavaju da uspjeh na terenu pod tepih stavi stvarne probleme i nastavit će da vode rat sa Upravom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi