Guardiolu pitali o Napoliju, on sve iznenadio svojim odgovorom

Ovaj put nije ih hvalio

Guardiolu pitali o Napoliju, on sve iznenadio svojim odgovorom

Esmer Oštraković

Sutra će snage u okviru četvrtfinala Lige prvaka odmjeriti Manchester City i Bayern, a domaćin u prvoj utakmici je tim iz Engleske.

Prvi put u Ligi prvaka tako će Bayern voditi Thomas Tuchel, čovjek koji je nedavno na klupi ovog tima zamjenio Juliana Nagelsmanna.

Uoči utakmice pred novinare je stao Pep Guardiola, te je govorio o raznim stvarima.

"Pogledajte golfera Jacak Nicklausa, koliko je jakih turnira igrao u karijeri, a koliko ih je osvojio? Igrao je 164, a osvojio 18. Gubio je više nego što je pobjeđivao. To je tako u svim sportovima", rekao je Guardiola, te je nastavio:

"Michael Jordan, za mene najbolji košarkaš svim vremena 15 godina je igrao u NBA ligi i osvojio je šest naslova prvaka. I on je gubio više nego što je pobjeđivao. Bitno je da damo sve od sebe i ništa više od toga", rekao je Guardiola.

Novinari su mu postavili pitanje i o Napoliju.

"Ne smijem da pričam o njima, njihov trener je mrzovoljan. Vrlo je osjetljiv", rekao je Guardiola.

Hvalio je on dosta ranije Napoli i nazivao ga najboljim klubom u Evropi u ovoj godini.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Spalleti je tada odgovorio da ga ne zanimaju Guardioline riječi i da je to pokušaj da stvori pritisak na njegovu ekipu.

Sutra se očekuje jako dobra utakmica između Manchester City i Bayerna, a jasno je da ekipa koja prođe da će imati epitet jednog od glavnih favorita za osvajanje ovog takmičenja.

Top Komentari

Joe17
Hahahahahah nisi ti dobar..
1 0
Kako će razbiti danas bayerna pa to nije humano
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi