Guardiola nazvao Pjanića, Allegri odmah poslao poruku Juventusu
Pitanje je želi li Pjanić otići sada kada je u njegov tim stigao i Cristiano Ronaldo

City želi bh. veznjaka

Guardiola nazvao Pjanića, Allegri odmah poslao poruku Juventusu

E. Škorić

Manchester City je odlučio da ponudi čak 100 miliona eura za Miralema Pjanića, a upravo to je cijena koju za veznjaka bh. reprezentacije traži Juventus.

Pjanićev transfer na Otok u ovom trenutku nije daleko, ali ko zna kakav je stav samog igrača i šta na kraju krajeva Juventus namjerava uraditi. Prema posljednjim informacijama, City je ponudio 100 miliona, ali odgovora iz Torina još nema.

Jutros se također pojavila informacija kako je Pep Guardiola lično nazvao Pjanića i pritom mu naglasio da ga želi na Etihadu i da se nada pozitivnom odgovoru.

Nije jasno šta je Pjanić na sve odgovorio, a štampa u Italiji navodi kako je trener Stare dame Maximilliano Allegri poručio čelnicima kluba da pod svaku cijenu moraju da zadrže bivšeg veznjaka Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim Cityja, spominje se interes i Chelseaja, te Manchester Uniteda, a i Barcelona je Pjanića namjeravala dovesti kao zamjenu za Andresa Iniestu. Ipak, u ovom trenutku je Pjanić igrač Juventusa, a hoće li se nešto značajnije promijeniti u skorije vrijeme, teško je reći.

Ono što je sigurno, Pjaniću će biti novi, jači ugovor u Torinu i ukoliko prihvati, onda će sve dileme biti otklonjene. Vjerovano ni Pjanić nema ništa protiv takvog scenarija, posebno sada kada je u tim došao i Cristiano Ronaldo.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Cole
pljosnatoglavi kako igra u reprezentaciji ne vrijedi naramak suhih drva
10 31
Krivaja Zavidovići
... nije toliko obeštećenje za Pjanića. Juve traži 80 miliona €, a Siti će maksimalno ponuditi 60-65 miliona. 35-40 miliona vjerovatno ide Pjaniću na ime četverogodišnjeg ugovora i onda to daje ukupnu cifru od 100 miliona €.
3 24

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi