Ako do sada nije, nakon ove izjave će Gvardiol osvojiti srca svih navijača Hrvatske

Najavio meč sa Marokom

Ako do sada nije, nakon ove izjave će Gvardiol osvojiti srca svih navijača Hrvatske

Esmer Oštraković

Hrvatska će u subotu od 16 sati igrati utakmicu protiv Maroka, a pobjednik iz ovog susreta završiti će kao trećeplasirani na Svjetskom prvenstvu.

Pred novinare je danas stao mladi Joško Gvardiol, koji je govorio o porazu od Argentine, ali i o utakmici protiv Maroka.

"Situacija je bolja nego što je bila, nadam se da ću do zadnje utakmice biti potpuno zdrav i odraditi sve kako treba", rekao je Gvardiol o svom problemu sa stopalom.

Nakon utakmice protiv Argentine, Gvardiol je bio jako emotivan, a najviše ga je tješio napadač Hajduka Marko Livaja.

"Skupilo se svega, bili smo jako blizu i na kraju smo tako lako izgubili utakmicu. To je sada iza nas. razmišljamo samo o Maroku i idemo po medalju", kazao je Gvardiol.

Messi je kod treće gola "vozao" Gvardiola, a to je prokomentarisao i štoper Hrvatske.

"Igrao sam protiv njega u klubu. Potpuno je drugačiji igrač. Znamo o kakvom se igrču radi i mogli smo to i vidjeti. Bilo je jako lijepo iskustvo i žao mi je zbog poraza", kaže Gvardiol.

Na kraju je govorio o utakmici sa Marokom koja očekuje njega i njegove saigrače.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Nemamo za čim da žalimo. Imamo veliko finale sa Marokom. Ne smijemo puno razbijati glavu o tome da nam se ne bi obilo. Moramo biti spremni i poginuti za medalju", završio je Gvardiol.

Podsjetimo utakmica između Hrvatske i Maroka igra se u subotu.

Top Komentari

user1666374721
Džaba, mnogi će pri pomenu njegovog imena prvo pomisliti na Messija.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti