Gvardiol odbio da ide u Real Madrid jer karijeru želi nastaviti u engleskom velikanu

Bildov novinar tvrdi

Gvardiol odbio da ide u Real Madrid jer karijeru želi nastaviti u engleskom velikanu

Esmer Oštraković

U posljednje vrijeme se sve više govori kako će Joško Gvardiol svoju karijeru nastaviti u Primeri, tačnije u ekipi Real Madrida.

Novinar Bilda, Christian Falk, tvrdi da od toga neće biti ništa, te da Joško Gvardiol karijeru želi nastaviti samo u jednom klubu.

"Priče da se Joško Gvardiol pomnudio Real Madridu i da želi tamo igrati nisu tačne. Trenutno je veoma opušten i plan je da do ljeta 2024. godine ostane u Leipzigu. Njegova budućnost može biti tema rasprave ovog ljeta", rekao je Falk.

Iako se mnogo govori o tome da ga Real Madrid prati, Gvardiol svoju karijeru želi nastaviti u engleskom velikanu, Liverpoolu.

Uoči Svjetskog prvenstva potvrdio je to i sam Gvardiol, te je istakao kako mu se jedan klub posebno sviđa.

"Kada sam se ozbiljnije uhvatio fudbala, počeo sam ga pratiti i definitivno sam sanjao Premier ligu i ekipu Liverpoola", prenosi Falk.

Oglasi

Španski novinari su nedavno prenijeli inforamciju da je Gvardiol odabrao da karijeru nastavi u Real Madridu, ali očito da od toga nema ništa.

Novinar koji je to objavio je Tomas Gonzalez, koji je jedan o Realovih insajdera i većinom ima jako dobre informacije.

Ipak, Falk tvrdi da je Gonzalez ovaj put pogriješio, te da od odlaska Gvardiola u Real Madrid nema ništa i da on čeka poziv Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na kraju ostaje da sačekamo ljeto i vidimo gdje će svoju karijeru nastaviti sjajni štoper koji je na Svjetskom prvenstvu svojim partijama zadivio cijeli svijet.

Naravno ni ostanal u Leipzigu nije isključen.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tarchi
Auuu loše odluke ahahahahha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi