Utučeni Haaland je sinoć prošao kraj novinara i tri puta spomenuo prezime čuvenog golmana

Oblak ga izluđivao

Utučeni Haaland je sinoć prošao kraj novinara i tri puta spomenuo prezime čuvenog golmana

E. Škorić

Norveška samo nekim čudom nije sinoć pobijedila Sloveniju u meču Lige nacija.

Norvežani su ugostili već otpisane Slovence, ali meč je završen rezultatom 0:0 iako su Erling Haaland i društvo stvorili mnoštvo šansi, a imali su dobar dio drugog poluvremena i igrača više.

Prosto je nevjerovatno da je ostalo 0:0, a Slovenci mogu samo da se zahvale golmanu Janu Oblaku, čije je prezime spominjao i sam Haaland.

Naime, najbolji norveški strijelac i igrač je prolazio kroz mix zonu i dok su novinari čekali da da izjavu, on je samo tri puta izustio: "Oblak, Oblak, Oblak".

Haaland je bio jako razočaran i samo je želio da sjedne u autobus i napustio stadion. Naravno, frustriran je zbog činjenice da Norveška nije pobijedila i da nije uspio postići novi gol.

Novi napadač Manchester Cityja postigao je 19 golova na 19 nastupa u dresu Norveške.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Norveška ima sedam bodova nakon tri kola u grupi 4 lige B u Ligi nacija, pošto je u prva dva kola pobijedila Srbiju u gostima i Švedsku također u gostima. Za samo dva dana Norveška će ugostiti Šveđane u 4. kolu.

Što se Slovenaca tiče, ovo im je bio tek prvi bod nakon dva uvodna poraza protiv Švedske i Srbije, gdje su dali samo jedan, a primili čak šest golova. No, Oblak je izgleda odlučio da je vrijeme da se krenu osvajati bodovi, ako ništa zahvaljujući njegovim intervencijama.

Top Komentari

denimen9
Neblak
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije