13

Komentari (13)

Ajax11
Nek nam je Bog na pomoči
user1676560946
Penaldo propali igra koji nastupa u 70 ligi svijeta i nije prosao igraca 10 godina nebi li dao jos koji gol iz penala i sa 5 metara a klupa Leao top 5 najaci krila na sviietu, sramotno.
Kugla
Nekad smo se radovali da u grupi imamo Norvesku,Danske pa cak i Belgiju a vec nekoliko godina sa smrdljivim Dzekom plasimo se Andore,Luksemburga,Finske
user1596891057
Zašto je tebi Džeko smrdljiv,ne kontam
user1676264797
Kugla ogranicen kao sesnaesterac. Ne zamjeriti ?
Kugla
Zato sto on sve konce u reprezentaciji drzi djubre obicno kako je u reprezentaciji mi idemo nanize a ti kad ga toliko volis vodiga kuci
Kugla
Mozda ja jesam ogranicen ali pogledaj kad smo zadnji put pobijedili sa Dzekom
saju701
Sanicanin za****n igrac ha ha strah i trepet od igraca
Drakula
Sretno Portugal!
Kad bi izvukli makar i bod to bi bila puna kapa, samo da ne izgubimo, pa zar nema boljih od ovog Cimirota i Sanicanina, pa Sanicanin ne igra ni u prvoj postavi Partizna, on grije klupu u Partizanu, eh boze dragi na sta smo mi spali.
rl9_barca
Bolje da je kolasinca na stopera a gazibegovica gore umjesto sanicanina
komentator1
user1659566597
Zao mi je sto ga ljudi ne cijene,definitivno bolji od pojedinaca
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.