Hadžibegić nakon utakmice imao verbalni duel sa dijelom navijača BiH!

Treće poluvrijeme u Bratislavi

Hadžibegić nakon utakmice imao verbalni duel sa dijelom navijača BiH!

E. Oštraković

Reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je večeras u Bratislavi sa 2:0 protiv Slovačke u okviru 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Iako smo u ovu utakmicu ušli na krilima velike pobjede u Zenici protiv Islanda sa 3:0, danas smo odigrali katastrofalnu utakmicu.

Prvo poluvrijeme skoro da nismo postojali na terenu, izgledalo je to dosta tromo i nezainteresovano, dok su Slovaci pravili prilike, a na kraju ih i iskoristili.

Nakon utakmice viđeno je i treće poluvrijeme. Selektor Hadžibegić imao je verbalni duel sa dijelom navijača Bosne i Hercegovine.

Naime, pojedini navijači tražili su od Hadžibegića da se vrate Edin Džeko, Amer Gojak i Rade Krunić i da pozdrave navijače, a nakon toga došlo je do verbalnog okršaja.

Kada je riječ o samoj utakmici Zmajevi su prvo poluvrijeme odigrali katastrofalno.

Slavlje za Slovake u 13. minuti. Mak je povukao jednu loptu, naša odbrana je samo gledala, niko nije ušao u bloku, fudbaler Sidneya je šutirao i pogodio za 1:0, Šehić je bio nemoćan na našem golu.

Novi udarac za naš tim u 40. minuti. Ponovo užasna reakcija naše odbrane. Prvo je ispao Saničanin, a zatim i Miličević. Na kraju je Haraslin matirao Šehića za 2:0 i rezultat prvog poluvremena.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Nastavak meča otvaramo prilikom Prevljaka u 47. minuti, Dubravka je zaustavio njegov udarac. Mnogo rastrčanije smo ušli u drugo poluvrijeme.

Do kraja susreta nije bilo promjene rezultata i Slovaci su upisali prvi trijumf u kvalifikacijama, a naši momci prvi poraz.

Top Komentari

user1659354598
Ne seri Hadzibegicu,spustite glavu i izadjite sa terena,odigrali ste ko picke utakmicu i ti bi jos da se svadjas sa navijacima koji su dosli sa svih strana svijeta da vas podrze
9 0
ratoborni_
E ovo jaraniko neces moc,ljudi dodju ne znam ti gdje da vas podrze vi odigrate ko pick*ce i opet imas nesto za prigovorit.Poklopi se majmune i suti sta glumis
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi