Hadžić: Jedinstvo će na nekom drugom stadionu tražiti bodove spasa

Olimpik želi nova tri boda

Hadžić: Jedinstvo će na nekom drugom stadionu tražiti bodove spasa

S. Mlaćo

Fudbaleri Olimpika, koji su lideri na prvoligaškoj tabeli, u narednom kolu će dočekati ekipu Jedinstva.

Fudbaleri Olimpika, koji su lideri na prvoligaškoj tabeli, u narednom kolu će dočekati ekipu Jedinstva.

Tim iz Bihaća nije najbolje otvorio sezonu i nalazi se na 14. mjestu ligaške tabele. Golman Vukova Adnan Hadžić, nalazi se u odličnoj formi ove sezone. I golman tima sa Otoke zadovoljan je svojom formom i načinom kako je igrao njegov tim.

"Moram reći da sam zadovoljan. Apsolvirali smo u prethodnoj sedmici dva meča protiv Goražda, prvi smo na tabeli, prošli smo dalje u Kup BiH i mogu reći da sam i ja, ali i svi u klubu zadovoljan trenutnim stanjem", rekao je Hadžić.

Sutra na Otoku dolazi Jedinstvo koje je veoma loše startalo...

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Jedinstvo je, bez obzira na njihov bodovni saldo, kvalitetna ekipa i sigurno dolaze da pokušaju da dođu do bodova. Mi smo prvi i želimo tu i da ostanemo, pa to jasno govori o tome, kakve su naše ambicije u ovom duelu. Svi smo zdravi i spremni, a dodatno nas je ohrabrila partija u kup takmičenju protiv Goražda, gdje su priliku dobili svi igrači, koji nisu toliko nastupali, a pokazali su da se i na njih može računati, što je dodatni plus za nas. Sve u svemu tri boda ostaju na Otoci, a gosti će morati na nekom drugom terenu tražiti bodove spasa", rekao je Hadžić u najavi duela sa timom iz Bihaća.

Susret između Olimpika i Jedinstva igra se u subotu od 16:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi