Hajduk razbio ukrajinski Šahtar, Zvezda slavila s 8:1
Nogometaši Hajduka prelako su slavili protiv ekipe Šahtara u Antaliji

Pripremne utakmice

Hajduk razbio ukrajinski Šahtar, Zvezda slavila s 8:1

E. Škorić

Nogometaši Crvene zvezde i Hajduka danas su ostvarili sigurne pobjede u prijateljskim mečevima.

Crvena zvezda je sa 8:1 savladala Akritas u prvom ovogodišnjem meču u kojem se priprema za nastavak šampionata u Srbiji.

U strijelce su se upisali Milan Pavkov, Nemanja Milunović, Cafu, Lorenco Ebisilio, Stefan Hajdin, Srđan Babić, Dejan Joveljić i Aleksa Vukanović.

Jedini pogodak za kiparskog drugoligaša postigao je Lukaidis.

Zvezda za četiri dana putuje u Antaliju, a tamo se već nekoliko dana nalaze hrvatski klubovi Dinamo i Hajduk, koji je danas odigrao svoj meč.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Hajduk je u Beleku (Antalija) uvjerljivo, rezultatom 4:1, savladao ekipu Šahtara iz Donjecka, a strijelci su bili Caktaš, Delić, Jairo i Teklić, dok je Dentinho dao jedini gol za ukrajinski tim.

Svoju utakmicu odigrao je i Dinamo, koji je slavio sa 2:0 protiv rumunske ekipe Poli.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi