Samir Memišević dobio naknadni poziv za Italiju i Lihtenštajn

Umjesto Šunjića

Samir Memišević dobio naknadni poziv za Italiju i Lihtenštajn

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine ovog mjeseca završava svoj nastup u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Zmajevi su ostali bez šansi da se kroz kvalifikacije plasiraju na EP, te ćemo čekati završnicu Lige nacija naredne godine. Do kraja kvalifikacija ostale su još dvije utakmice, a naš tim igra protiv Italije i Lihtenštajna.

Izabranici Roberta Prosinečkog prvo će u petak u Zenici dočekati selekciju Italije, dok tri dana kasnije gostujemo Lihtenštajnu. Pred ove mečeve sa spiska je "otpao" Toni Šunjić koji i dalje ima problema s povredom.

Prosinečki je odlučio da pošalje dodatni poziv, a umjesto Šunjića u narednim mečevima u konkurenciji će biti defanzivac Groningena, Samir Memišević.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

On je preko svog Facebook profila potvrdio da je dobio poziv za naredne mečeve bh. tima: "Hvala selektoru Robertu Prosinečkom na pozivu".

Top Komentari

Dobro je sto ne igra Toni Sunjic to je veliko pojacanje za BiH reprezentaciju.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi