Jedan čovjek je sinoć konačno dočekao osvetu: Izgovorio je riječi koje je u sebi čuvao mjesecima

Dočekao je svoj trenutak

Jedan čovjek je sinoć konačno dočekao osvetu: Izgovorio je riječi koje je u sebi čuvao mjesecima

Admin Čaušević

Inter je dominantnom partijom protiv Milana potpuno zasluženo stigao od Superkupa. Milanski derbi igran u Rijadu okončan je pobjedom Nerazzurra rezultatom 3:0.

Već od starta utakmice Nerazzurri su preuzeli kontrolu, a pitanje pobjednika su praktično riješili u prvih 20-ak minuta kada su pogađali Federico Dimarco i Edin Džeko. U drugom poluvremenu tačku na i je stavio Lautaro Martinez.

Od svih igrača Intera jedan čovjek je imao posebnu satisfakciju, zbog čega je poslije utakmice poslao otrovene strijelice ka taboru Nerazzurra.

Kada je prošle godine Milan osvojio Scudetto prilikom proslave Zlatan Ibrahimović i društvo ništu štedili Hakana Calhanoglua koji je kao slobodan igrač zamijenio dresove gradskih rivala.

Turski veznjak je dočkao trenutak za osvetu što je jasno pokazao i u izjavi poslije utakmice italijanskog Superkupa.

Oglasi

"Ja volim da šutim, ali bilo mi je teško gledati scene koje nisam očekivao, ali karma se uvijek vrati. Dana smo bili gladni."

"Treba da nas poštuju, dobili smo ih 3:0 i brzo smo ih poslali kući. Fokusirali smo se na teren i danas(srijeda) smo ih pojeli", dodao je iskusni fudbaler.

Tokom slavlja Calhanoglu je bio itekako raspoložen. Plesao je u slačionici, a čak je i imao poseban prijem kod vođe navijača popularnih Nerazzurra.

Inače, lekciju Rossonerima vezanu za proslavu trofeja u izjavi nakon utakmice očitao je i Džeko koji je izabran za igrača utakmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Kada se nešto osvoji treba slaviti, ali poštujući rivala. Mi smo to uradili, osvojili smo trofej i slavili smo na korektan način, i zadovolji smo."

Inter i Milan će do kraja sezone igrati još jedan gradski derbi i to u okviru Serije A, a nakon dešavanja u Superkupu nema sumnje da će biti itekako napeto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi