8

Komentari (8)

Krosteutegurovic
To je stvarno glupo špekulisati ssd da li bi igrali bolje ili lošije sa Ziješeom. Ako su se uspjeli kvalififikovati bez njega, znači da je Vaha odradio poso., a da je on igrao od početka možda se nebi ni kvalifikovali. Tako da tu imaju dvije strane a Ima uvijek neko ko čeka svoju šansu, Dobar primjer onaj mali Ramos, tip uvali 3 komada od šale a Ronaldo na klupi.
Manager
U igri Maroka se vidi Halilhodzicev potpis itekako. Automatizmi u odbrani, preuzimanja, tranzicija, kontra. Mada je i sadasnji selektor to dobro nastavio inace velika igracka legenda u Maroku.
zak84
To pokazuje Koji je strucnjak..... I neznalica.... Samo pare njega interesuje... Nista vise...
saju701
Moze Maroko biti i prvak ali dzaba im kad je nekim ljudima obraz djon a Vaha dobio otpremninu i cistog obraza otisao.Pouka mu je da je svijet surov tj, danas jesi sutra nisi.
Ado_GTI
Vaha upravi 100% , i Ronaldo je najbolji na svijetu pa mu čovjek pokaza ko je glavni na utakmici sa Švicarskom.
Husrefbeg22
Vahid trenira strogocu kao u doba komunizma, policija s palicama. Nikad on nije znao biti fleksibilan, gdje god je radio zakuhao je sa nekim i napustio ili su ga otjerali. A je uvijek dobro u ugovor ugradivao visinu otpremnine tako da mu je svaki raskid ugovora donosio bogatstvo. Zitech je fantastican igrac i dobro je sto su Vahu otjerali a njega vratili.
K79
pa sto ne igra u Chelseaju kad je tako fantastičan? nema ga ni na mapi uostalom ocjena strucnjaka za njegove igre na sp su da igra solidno znaci nista posebno a istina je da vaha sa svojim metodama ne može trenirati nikog gdje ima razmazenih zvijezda poput ovog lika u sustini je prevazidjen trener poz
Ibro
Mislis da i ne znas nista o Zyechu samo koristis priliku da blatiš Halilhodzica. Ovako slabu Šoaniju gdje su najvise penzioneri igrali bi svaka ozbiljna ekipa dobila. Pa onaj Busqet jedva na nogama stoji. Udari onaj penal ko baba od 70 godina
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.