Iz Turske stiže najbizarnija scena godine - Ziyech slavi uzaludno, a Icardi uživa sam protiv svih

Nevjerovatno

Iz Turske stiže najbizarnija scena godine - Ziyech slavi uzaludno, a Icardi uživa sam protiv svih

Midhat Šljivak

Galatasaray je u 5. kolu turske Super lige savladao Samsunspor s 4:2, a prilikom postizanja četvrtog gola dogodila se veoma zanimljiva situacija u kojoj su glavne uloge imali Hakim Ziyech i Mauro Icardi.

Galatarasay je uz male probleme uspio savladati Samsunspor. Bilo je 4:2, a susret je, može se reći riješen u prvom dijelu kada je već bilo 3:0 za domaće uz dva gola Akturoglua i Bardakcija.

Samsunspor se u nastavku vratio golovima Dimate i Holsea, a u 66. minuti Galata stiže do četvrtog gola koji je izazvao i poprilično bizarne scene na terenu.

Hakim Ziyech je raspalio po lopti s gotovo 30 metara, loptu je usput glavom zakačio Mauro Icardi i zatim je nastala bizarna scena na terenu.

Ziyech je otišao na jednu stranu i vojničkim pozdravom je proslavio gol. Oko njega su se okupili saigrači, iako je Icardi na drugoj strani trčao prema navijačima slaveći gol.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/golsuperlig_5/status/1703114086727184721[/twitter]

Pogledajte ovu zaista bizarnu scenu, a treba istaći da je na kraju pogodak ipak pripisan Icardiju.

Galatasaray je ovom pobjedom barem nakratko preuzeo vrh tabele u Super ligi Turske. Aktuelni šampion je skupio 10 bodova iz četiri odigrana meča.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Poziciju niže mogli bi pasti već sutra kada svoj meč igra njihov veliki rival Fenerbahče koji ima devet bodova iz tri odigrana kola i gol-razliku od 5-1.

Protivnik plavo-žutih je Antalyaspor i u ovom susretu Fener je apsolutni favorit za osvajanje nova tri boda.

Top Komentari

user1678492334
Svi su mislili prvi mah da ziyech dao gol da i icardi nije dirao bio bi gol. Tako da nije ni uzaludno nije ni bizarno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije