34

Komentari (34)

pjanke.sa
Vala Wizzairom ide to je neka kokuzna varijanta…..volim te Sarajevooooooo
Gr0hot
Dženit Hajdarević Je isto u Angers otisao za 500’ km iz Veleza sad prije pola godine
2323
Transfer u najavi aputuje se za 5 eura ...koga folirate ili bas taj agent neki stedljivko ako pravi takav transfer
edinho101
Došlo vrijeme? Vi zaboravili transfere Mirze Mešića iz Slobode u Nantes, i transfer Saida Huseinovića u Werder.
pjanke.sa
Haj ba ne rise
edinho101
ma da, izmišljam ;)
amiriamir
Pozelite momku srecu i da ga zdravlje sluzi.Jel kapacitet to ce pokazati vrijeme.Momak je castan u svakom smislu.
FahroKonjHodzic
sjedit ce na trebinama
pjanke.sa
Fahro hebemo ti kobilu
brutal_bandal
TesanjskiBrnjo
Ide u drugi tim Angersa 5ta franc liga. Budite normalni ovaj sandazcki gonic nije ni za donosenje lopti u Ligue 1 UberEats.
Neka zna sportsportba, da su najbolje lige iz sledecih zemalja i ulaze u ligi petice: Spanija, Iralija, Njemacka, Francuska i Engleska. Sportsportba pomenuo je samo tri zemlje Francusku, Njemack i Italiju ostale dvije zemlje nije napomenuo jer ne zna ili nije siguran, a ovamo se navodno bavi sportom to jest fudbalom. U Portugaliji se takodje igra dobar fudbal ali nije u ligi petice, kao sto nisu Holandija i Belgija.
Slana_carsija
Kako mislite, došlo je vrijeme? Mirza Mesic je krajem 90- tih otišao iz Slobode u Nantes, a Husejnovic u Werder. Dakle, bilo direktnih transfera. Ovom momka svaka čast i sva sreća, a vi novinari se malo bolje informisite
Lenox
Berberović u Bayer Leverkusen
mostar1905
Mirko Hrgovic iz Sirokog u Wolfsburg
King_Kenny
...svaka cast,nadam se da ce uspjeti jer i reprezentacija skripi na toj poziciji vec godinama,dobro ce doci ako se dokaze.
antikomunist
Ovaj komunističko ateistički portal iznenadjuje nenormalno. Glup tekst do bola. Ponižavajuć i poražavajući, omalovažavujići.. kako smo i navikli od ovuh tzv, novinara"u BiH, sve ala Avaz, Klix, Denijal Hadžović.. sve strani plaćenici.. mnogo je igrača iz BiH koji komotno mogu igrati u Ligama petuceali za nas sunajveći priblem "menadžeri iz szsjefstva/komšiluja", sa klauzulama gdhe našeg idličnog igrača prida za male pare u neki žnj ligu da bi na istom igraču uzeo ogromnu proviziju već na idućem transferu. A ovaj mali Šabanović će nam aBd biti uzdanica reprezentacije. Po meni i on i onaj mali Varešanović zaslužuju mjesto u A repki već sada. Umjesto Miličevića, Danilovića i sličnih"zvjezda". Ali p(l)aćenici "novinari" neštlo slučbi nikada pomenuti neće. Inače, gkedao sam MNOGE LIGE, evropske i većina naših klubova je mnogo bolja i kvalitetnija od njih(Zrinjski, Velež , Sarajevo. Željo, Tuzla...) ALI-naviko naš čovjek da je sve naše-najgore, naučio"Drug Tito"i BH hajvan nikako to izbiti iz glave....
Laporta
Kakva si ti budala,majko moja...
hakim_ziyech22
Varešanović zaslužuje mjesto u repki? Jeste veliki potencijal ali ne pretjeruj molim te.
FahroKonjHodzic
lijecise budalasu
antikomunist
ko ovdje sve komentarise, Boze sacuvaj.Pojedincima ovdje treba zabraniti pristup internetu.Ovoliko uvreda ovih»drugova», jer ovo je iskljucivo vokabular njihovih glasaca.Uzas.
COVID19
Sretno Halide, da Messija I Mbappea u džep staviš
Paulaxu
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
celikze
I tebi.Hhebemo ti paula mamu vise napornu.
pitariistok
Svu srecu ovog svijeta ti zelim...posten si momak,nisi nikad mrljavio po terenu,nedostatak tehnike si uvijek trkom nadoknadjivao...plus je i Sarajevo evo zaradilo od tebe. Trebaju ti vrata kluba uvijek biti otvorena.
_admirr.x
seljacic mali pokazao je to na Tusnju u prosloj sezoni,4 kolo.
pitariistok
I na osnovu jedne,dvije..eventualno tri greske ti ces sav njegov trud i zalaganje baciti u nepovrat??? Ne ide to tako....
Al. Ha
Napusis se ti seljacicu
Amcho1
Nećemo zaboraviti, kada su se svi razvlačili po terenu, ovaj momak se srcem davao i žrtvovao. Sretno Halide.
Twista
Postujem, samo mislim da niko nije mislio da ce to biti Sabanovic!
King_Kenny
@Twista ...kod nas niko ne zna prepoznati talenta,uvijek moraju stranci...tako je bilo i sa Dzekom,levati ga prodali za 50 hiljada maraka i jos se smijali kako su ih zaj*bali i uvalili im kloca za tu lovu...eto ti strucnjaka...sreca pa ga Plisek izvadi iz g*vana inace bi sad konobarisao u Buca Potoku.
user1613662710
Donio je Dzeko para Zelji koliko nijedan klub u bh ligi nece inkasirat niti o jednog transfera
Lenox
Donio indirektno. Najviše transfera je FK Sarajevo ostvarilo od svih klubova
edinho101
Mislim da se ne radi o količini novca nego o činjenici da se iz PLBiH ide direktno u neku od liga petice. Ovo kada se ako Bog da realizuje ipak neće biti prvi takav transfer. FK Sloboda je već imala dva transfera direktno u lige petice, Mirza Mešić u Nantes i Said Huseinović u Werder.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.