Prekinut meč kvalifikacija za EP, ali cijeli svijet priča o pjesmi koju je DJ pustio nakon prekida

Svi su oduševljeni

Prekinut meč kvalifikacija za EP, ali cijeli svijet priča o pjesmi koju je DJ pustio nakon prekida

Midhat Šljivak

Kvalifikacijski meč između Škotske i Gruzije prekinut je zbog natopljenog terena Hampden Parka u Glasgowu. Sudija Istvan Vad je prekinuo meč, a DJ na stadionu je napravio pravi show pjesmom.

Kiša koja pada u Glasgowu potpila je stadion Hampden Park. Zbog toga je meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Škotske i Gruzije morao biti prekinut.

Doslovno se na čuvenom stadionu igrao vaterpolo. Lopta se jedva kretala, ali je Škotska uspjela zabiti pogodak preko Calluma McGregora u šestoj minuti meča.

Pravi show napravio je DJ na stadionu nakon prekida. Hampden Parkom odjekuje pjesma: "Why does it always rain on me?"

Oglasi

Ovu pjesmu publika je dočekala s oduševljenjem i zapjevali su je zajedno. I njima je očigledno ponekad dosta kiše, ali nikako se nije očekivalo da će ona prekinuti večerašnji susret.

Naravno, dosta je šale na društvenim mrežama zbog svega što se vidjelo na čuvenom terenu i vidjet ćemo kada će se susret nastaviti.

Postoji opcija da susret bude odgođen za sutra i da se odigra na nekom drugom terenu koji ispunjava kakve-takve uslove za održavanje evropskih utakmica.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Odluka će biti donijeta nešto kasnije. Inspektori Evropske fudbalske federacije (UEFA) već su na terenu i čeka se njihov konačan izvještaj o svemu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi