Hamšik: Najvažnija stvar je da smo uzeli tri boda
EPA

Izjava veznjaka Napolija

Hamšik: Najvažnija stvar je da smo uzeli tri boda

E. Ganibegović

Nogometaši Napolija su večeras u prvoj utakmici 19. kola Serije A savladali Crotone sa 0:1 na gostujućem terenu.

Jedini strijelac na utakmici je bio Marek Hamšik, kojem je to bio 117. pogodak u dresu Napolija.

"Ne možemo sebi priuštiti stres na kraju meča i trebali smo ranije završiti utakmicu", rekao je Hamšik za Mediaset Premium.

"Najvažnija stvar je da smo uzeli tri boda. Već smo bili na pravom putu prije tri godine kada smo prije zimske pauze bili na vrhu tabele, zato znamo da ovo ništa ne znači. Naš glavni cilj je biti na vrhu do kraja sezone."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Broj 17 u Italiji je broj koji ne donosi sreću, ali Hamšik nosi 17 i postigao je svoj 117. gol za Napoli u 17. minuti meča.

"Nadam se da 17 može donijeti Napoliju dobru sreću. Napadači će se vratiti golovima uskoro, a ove večeri je sjajno branio Alex Cordaz, pa zbog toga nisu uspjeli da se upišu u strijelce", izjavio je veznjak Napolija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi