Hamza Mešanović: Bit će teško ali bodovi će pripasti nama
Mešanović je dres Veleža zamijenio onim GOŠK-a iz Gabele

Igrač GOŠK-a uoči gostovanja NK Slaven za SportSport.ba

Hamza Mešanović: Bit će teško ali bodovi će pripasti nama

Hamza Mešanović, u prošloj sezoni standardni lijevi bek mostarskog FK Velež od ove sezone nosi dres GOŠK-a iz Gabele koji je u prvom kolu Prve lige Federacije slavio na teškom gostovanju u Hadžićima.

Sutra će Gabeljani na svom stadionu dočekati ekipu Slavena iz Živinica u kojoj će opet tražiti pobjedu i potvrditi želju da se nakon samo jedne sezone izbivanja vrati u Premijer Ligu. 

Mešanović koji će za Gabeljane sigurno biti veliko pojačanje pred gostovanje Slavena kaže slijedeće za SportSport.ba:

"Prvo kolo smo slavili teško ali zasluženo na izazovnom gostovanju u Hadžićima" - otpočeo je Mešanović i nastavio: -"pokazali smo karakter, uspjeli smo preokrenuti rezultat i pokazati da će se na nas ozbiljno računati u ovoj sezoni".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sutra nam u goste dolazi još jedna neugodna ekipa Slavena iz Živinica koja je poražena u prvom kolu od Olimpica i sigurno će protiv nas htjeti popraviti dojam. Imaju nekoliko pojedinaca koji svima mogu napraviti probleme ali vjerujem u ovaj tim i spremni smo i psihički i fizički za izazove koji nas očekuju sutra. Vjerujem također u pozitivan ishod, tj da ćemo uzeti sva tri boda i nastaviti ono što smo započeli u Hadžićima".

"Ja sam se dobro snašao u novoj sredini, učinit ću sve da opravdam ukazano povjerenje struke i da pomognem klubu u ostvarivanju zacrtanih ciljeva" - kazao je Mešanović za SportSport.ba uoči sutrašnje utakmice GOŠK-a i Slavena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi