Nevjerica na stadionu, bh. stručnjak sve gledao u čudu - Navijač napao igrače, a oni mu uzvratili
FOTO: Twitter

Uspjeli ga savladati

Nevjerica na stadionu, bh. stručnjak sve gledao u čudu - Navijač napao igrače, a oni mu uzvratili

E. Oštraković

Na jučerašnjoj utakmici 24. kola 2. Bundeslige između Hanse iz Rostocka i Kaiserslauterna viđene su scene kojima se niko ne može ponositi, ali i koje su velika rijetkost.

Naime, jedan od navijača Hanse je nakon što je njegova ekipa primila gol odlučio utrčati na teren i pokušao se obračunati sa gostujućim igračima.

Igrači Kaiserslatuerna su proslavljali postignuti pogodak, a odjednom ih je napao domaći navijač. Uspjeli su ga gostujući igrači oboriti na pod, a zatim ga je osiguranje izvelo sa stadiona.

Protiv njega je podnesena krivična prijava zbog ometanja posjeta, te pokušaja nanošenja tjelesnih povreda.

Oglasi

Sve to u čudu je gledao i bh. stručnjak Mersad Selimbegović koji je trener Hanse iz Rostocka, a njegov tim poražen je sa 3:0.

Gosti su ostvarili ubjedljivu pobjedu na ovom susretu, a zanimljivo je da je sva tri gola postigoa Ragnar Ache.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Nakon što je utakmica završena iz Hanse su se izvinili, te su istakli da žale zbog svega što se dogodilo.

Kaiserslautern se nalazi na 15. mjestu na tabeli sa 25 osvojenih bodova. Sa druge strane Hansa je pretposljednja sa tri boda manje od Kaiserslauterna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi