8

Komentari (8)

C.Banks
Nije veći od kluba, nije niko! Braco, Kahn, Uli, Bekenbauer i ostale legende, oni su Bayern. To su ljudi koji cijeli život posvete Bajernu. Ovaj Flick je prolazni trener, i to je to. Bajern će opet osvojit 6 titula kada dođe vrijeme za to.
IvanKing
Navijam i ja za Bayern ali pod njim je Bayern igrao najefektivniji nogomet sličan Heynckesovom teško da će Nagelsmann moći ponoviti takav nogomet.
MethodMan
Ne znam sta se čudi zna se Bayern ova politika godinama nikad preko 60 milki, jednom il dva puta su dali do 80. Werner I Haverz preko 150 miliona koštaju, a Götze nije ni za Želje
MethodMan
Tz_Niko75
Kao trener je dobar Flick ali bolje da se ne petlja u Skautiranje i Menadzere, jer po njegovim zeljama Bayern ne bi bio 1. Timo je skup i kanta. Vidi se u Celziju gdje ne idu sve lopte na njega. Götze??? Ko je to? Zar nisu bolji Davis, Fernandes i Choupo i Mussiala... Samo Fernandes je kosto vise a ostali nista.
Tz_Niko75
Brazzo je najzasluzniji za Sanea,
Habe.die.Ehre_2017
Nije do hasana neko kaleta i ulia
Zgembic
Moj Sljivak ...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.