Dječak će zauvijek pamtiti susret sa Hansijem Flickom
Foto - EPA

Mladi navijač dobio poklon

Dječak će zauvijek pamtiti susret sa Hansijem Flickom

M. Šljivak

Hansi Flick napušta klupu Bayerna nakon godinu i po i preuzet će vođenje reprezentacije Njemačke.

Sjajni 56-godišnji stručnjak potvrdio je danas kako je gotovo sve završeno sa Fudbalskim savezom Njemačke i da će preuzeti Elf.

"Razgovarao sam sa DFB-om. Svi znaju šta osjećam prema nacionalnom timu i preostale su da se riješe samo sitnice prije zvanične objave", rekao je Hansi Flick.

Navijači Bayerna silno su željeli da Flick ostane na klupi. To su u svim anketama jasno pokazivali, ali na kraju je iskusni stručnjak ipak odlučio otići.

Rastanak sa Flickom zauvijek će pamtiti mladi navijač Bayerna pod imenom Max. On se na treningu Bayerna pojavio sa transparentom na kojem je pisalo.

"Hvala za sedam trofeja gospodine Flick. Sve najbolje".

Flick je vidio ovaj transparent. Prišao je mladom navijaču i poklonio mu je loptu i kačket za uspomenu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kamere su zabilježile ovaj trenutak, a dječak će sigurno ovaj susret pamtiti do kraja života.

Flick je Bayern vodio u 85 utakmica. Osvojio je sedam trofeja u godinu i po, a ostvario je učinak od 69 pobjeda, devet neriješenih rezultata i imao je samo sedam poraza.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1582456981
Ucinak za divljenje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi