Poznata lica iz reprezentacije BiH bez kluba: Gdje će nastaviti karijeru?

Slobodni na tržištu

Poznata lica iz reprezentacije BiH bez kluba: Gdje će nastaviti karijeru?

Haris Zilić

Ljetni transfer rok donosi dosta uzbuđenja, a posebno je to zanimljivo kada su u pitanju bh. fudbaleri. Još četiri fudbalera ovo ljeto čekaju klub.

Marko Mihojević, Dario Đumić, Ermin Bičakčić i Haris Duljević su slobodni na tržištu.

Kako to biva špekulacija uvijek ima, čak se govorilo i o mogućem doalsku u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, Đumić je bio navodno na radaru Sarajeva, a sigurno da se navijači ne bi protivili ako bi nekog od ovih fudbalera vidjeli na Koševu ili u nekom drugom klubu iz našeg prvenstva.

Ipak jedno su želje, drugo su mogućnosti.

Njemački mediji su ranije pisali o interesu Kasierslauterna za Harisa Duljevića i to je jedina špekluacija u posljednje vrijeme koja se veže za Duljevića. Naš fudbaler je napustio redove Hanse iz Rostocka.

Oglasi

Marko Mihojević je napustio turski Goztepe, interesa ima, ali još uvijek se klubovi drže u tajnosti.

Pored pomenutog Sarajeva za Đumića je interes pokazalo nekoliko klubova iz Nizozemske, ali i njemačke Cvajte, ali i on je još uvijek na čekanju.

Posljednji slobodan je Ermin Bičakčić. Momak koji ima 35 nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine završio je sve sa Hoffenheimom.

Govorilo se o transferu u turski Rizespor, ali do dogovora nije došlo.

Pomenuti fudbaler bi sigurno donijeli određen kvalitet nekom od klubova, ali i činjenica da su u godinama koje obećavaju još dosta aktivne karijere.

Dakle, ljeto još nije gotovo, transfer rok traje i zanimljivo će vidjeti u kojim ček lubovimap omenuti fudbaleri nastaviti karijere.

Top Komentari

Krosteutegurovic
Ma mogu oni i bez kluba nastupati za repku. Dobri su to igrači
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi