9

Komentari (9)

rabodimis
Sretno braca, steta sto nisi iskorostio bolje ono vrijeme provedeno u klubu koji volis.. Umjesto ko sampion ti ode u tisini, "podvijena repa".. Steta, moglo je to bit uz malo ozbiljnosti i zelje puno ljepse za sve nas.. Nisam se cudio Pejovicu sto je onakav bio, vise ste mi bili cudni vi koji volite klub i koji ste odrasli uz njega.. Sramota.. Platu svi moraju dobit al niko, nikad ne moze vratit ono usr*no.. Ko da za hlje*a niste imali.. Razmazeni i bezobrazni.. Al je*o suplju, hvala tebi za ono do pola, sjajan si bio kad si zelio da igras.. Sve najbolje u zivotu.. ;)
Zgembic
Sretno Hare nadam se da ce biti bolje u novom klubu.
Ajax11
Nadam se da u Libanonu imaju jakih apaurina
Zulfikar
Cuj daleki Liban, pa nije na Novom Zelandu…
user1583752673
Sad ce se borit za opstanak
Mehinaldo
Svaka mu cast koliko srece covjek ima. Sjedi na klupi tri godine i proda se da pare uzme momci poginu citavu karijeru ne mogu marke uzeti
hotonjskimaher
Kad promasi 5 zicera u 2 utakmice ljudi ce ga ganjat sjekirama
SonPen1946
A vidjet ces da ce ga tamo krenut golovi hahah
zgembo.popuslic
E jest tesko zabit tamo, zabijali su i oni brazilci u Mijanmaru sto golova u sezoni pa ovdje meda nisu mogli :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.