Haris Rizvanović novi fudbaler NK Metalleghe BSI
Nakon prvog dijela sezone u Prvoj ligi Federacije BiH Metalleghe zauzima 13. mjesto sa 14 osvojenih bodova. To im znači veliku borbu za opstanak u drugom dijelu sezone

Novo pojačanje u timu iz Jajca

Haris Rizvanović novi fudbaler NK Metalleghe BSI

M. Šljivak

Haris Rizvanović novi je igrač ekipe Metalleghea.

Radi se o 21-godišnjem fudbaleru koji je prošao omladinsku školu FK Željezničar, a u Jajce stiže iz visočke Bosne.

Rizvanović se već priključio pripremama kluba u Ljubuškom, a prvi nastup u dresu novog kluba imaće u pripremnom meču protiv Klisa u subotu.

"Nekolicina mojih prijatelja sa kojima sam nastupao u Željezničaru ranije je igrala za Metalleghe BSI. Svi su mi o Klubu rekli pozitivna iskustva pa sam nakon što me je kontaktirao Sulejman Smajić, odlučio da dođem u Jajce. Na prvom treningu sam vidio da se radi maksimalno ozbiljno i profesionalno pa vjerujem da ću se uspjeti uklopiti i nametnuti treneru Durakoviću" istakao je Rizvanović za službenu stranicu kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Rizvanović je u prvom dijelu sezone odigrao ukupno 10 utakmica u dresu visočke Bosne. Devet je odigrao u Prvoj ligi Federacije, a jednu u Kupu BiH.

Ranije je nastupao još za omladinske kategorije FK Željezničar, FK Novi Grad i FK Miričina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi